Pratite nas

Poznati

Mogu mu pljunuti pod prozor: POGLEDAJTE ĐOKOVIĆEVE VILE ŠIROM SVIJETA

Published

on

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković iako je tek napunio 33 godine, ubraja se među najuspješnije u istoriji ovog sporta, ali i među najbogatije tenisere na svijetu. Uzbudljivu karijeru i veliki broj značajnih trofeja prati i adekvatan bankovni saldo, pa je Novak sa zaradom od 131 miliona eura na turnirima, vodeći u istoriji. Pride je 55. na Forbsovoj listi bogataša.

Nije tajna da Novak voli i da troši, a ogroman novac koji je zaradio od tenisa obožava posebno da ulaže u luksuzne nekretnine. Otuda Novak ima raskošne stanove i kuće u Monte Karlu, Njujorku, Majamiju, Beogradu, Tivtu, a posjeduje i velellepnu vilu u srcu Srema, na obali Pavlovačkog jezera.

Zgrada u Monte Karlu u kojoj se nalazi Novakov luksuzni stan

Novakova baza i mjesto gdje provodi najviše vremena je Monako. Dobra klima, tereni, poreske olakšice… sve su to motivi da se odluči na život u čuvenoj kneževini na Azurnoj obali.

Naselje West 65 u Beogradu u kojem Đoković ima stan od 545.000 eura

Na jednoj od najprestižnijih lokacija u Monte Karlu, Nole ima stan sa kraljevskim pogledom, a komšije su mu poznate sportske face poput Karoline Voznijacki i Luisa Hamiltona.

Zgrada u Njujorku u kojoj Novak ima 2 stana od 5 miliona eura

Novak ima nekretnine i u SAD. List „Wall Street Journal“, je 2017. godine objavio da je Đoković kupio u Njujorku na Menhetnu dvije stambene jedinice ukupne veličine od 185 kvadrata, a procjena je da je za to zadovoljstvo izdvojio 5,4 miliona dolara (5 miliona eura). Zanimljivo i tu ima slavnog komšiju, Kristijana Ronalda.

Novakov stan u Majamiju koji je koštao 6 miliona eura

Negdje u isto vrijeme kada je kupio stan u Njujorku, Đoković je kupio i stan u Majamiju u elitnom naselju „Ejti seven park“ na obali Majami Biča, takođe u zgradi koju je dizajnirao italijanski arhitekta Renco Piano. Đoković je za ovo zadovoljstvo izdvojio 6 miliona evra.

Najbolji tenser svijeta ima svoj kutak i u rodnom Beogradu, gdje je kupio stan u elitnom naselju „West 65“. Pojedini mediji pisali su da je Novak penthaus od 250 kvadrata u ovom naselju platio 545.000 eura, kao i da ima 100 kvadrata terase sa bazenom i tri garažna mjesta.

Za apartman u Porto Montenegru Novak je izdvojio 2,2 miliona eura

Đoković posjeduje i stan u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu, koji mu služi za krstarenja po Jadranu. Prema pisanjima medija, stan vrijedi oko 2,2 miliona eura, a renoviran je nakon rođenja sina Stefana, kako bi i Novakov nasljednik dobio svoj kutak.

Vila koju Đokovići grade kraj Pavlovačkog jezera u Sremu

Na kraju tu je i vila u Sremu kraj Pavlovačkog jezera koja je još u izgradnji. Kutak porodice Đoković ima 1.200 kvadrata i bazen, a zanimljivo da su cijene placeva u ovom mjestu poslije saznanja da Đoković tu gradi vilu, skočile nekoliko puta.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending