Pratite nas

Poznati

Elli Dvornik bivši muž uzeo sav novac sa poslovnih računa

Published

on

Elli Dvornik bivši muž uzeo sav novac sa poslovnih računa

Kćerka pokojnog pjevača Dina Dvornika, influenserka Ella Dvornik i njen 13 godina stariji suprug, Čarls Pirs, razveli su se. A međusobno su se prijavili za više prekršaja i djela za koja se pred sudom vode postupci.

Skinuo novac

U julu prošle godine je zabilježeno u zemljišnjim knjigama da je Čarls tužio Ellu za dio kuće u u Balama, čiji je ona jedini vlasnik.

Kako je tada naveo izvor blizak Elli Dvornik, njen bivši muž je skinuo novac sa poslovnih računa firmi.

Kako se dalje navodilo, Čarls je je neovlašteno kao zaposleno lice, koji je imao pristup tim računima, sav novac prebacio na svoj privatni račun, prenio je tada “Jutarnji.hr”.

– Svako bi to uradio kada bi vidio da se opstruira nešto što su mukotrpnim radom izgradili. Sve te kompanije su bile Elline, Čarls je bio samo zaposleni – kaže izvor i dodaje da je smiješno nazvati ga preduzetnikom:

– On je kamikaza – zaključuje sagovornik za pomenuti hrvatski portal.

Bila u blokadi

Kako dalje prenose, ove godine firma je tri puta bila u blokadi i izlazila iz nje, a u ljeto je objavljena na listi da ne daje plate, pa je 22. septembra četvrti put blokirana i tako je i danas.

Članovi Elline porodice su tada istakli da su sretni što je ona napokon shvatila ko je Čarls.

– Drago nam je što joj je napokon došlo iz d*peta u glavu. Znali smo od početka ko je Čarls. Ellu jako volimo – rekli su oni.

 

Poznati

Posveta rodnom gradu: Kemal Hasić pjeva o Sarajevu

Published

on

Posveta rodnom gradu: Kemal Hasić pjeva o Sarajevu

Poznati sarajevski izvođač Kemal Hasić donosi nam novu pjesmu pod nazivom “Sarajevo,” koja slavi ljepotu i energiju glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Vesela pjesma

Ova vesela pjesma, sa stihovima poput “Vodio me put života često s kraja na kraj svijeta, al’ je lažna ta ljepota, ne miriše sve što cvjeta“ prenosi radost i ponos prema rodnom gradu.

Autor muzike, teksta i aranžmana je Dilvad Felić Dado, renomirani bosanskohercegovački autor iz Bihaća, poznat po svojim mnogobrojnim hitovima. Dado je kroz svoju Produkciju “Digital Studio Dado Music” u Bihaću još jednom pokazao svoj neosporni talent i umijeće stvaranja muzike koja osvaja srca publike.

Kemal Hasić, svojim neprikosnovenim glasom, savršeno je interpretirao ovu pjesmu, donoseći joj autentičnost. Hasić je jedan od rijetkih izvođača koji može ovako iskreno i emotivno prenijeti ljepotu i duh Sarajeva, čime će ova pjesma postati prava himna grada.

– Prilikom stvaranja pjesme “Sarajevo” inspiraciju sam crpio iz duboke ljubavi prema glavnom gradu. Kao pjesnik i kompozitor htio sam prenijeti ljepotu, energiju i jedinstveni duh Sarajeva kroz muziku i stihove. Ova pjesma je posveta svim ljudima koji nose Sarajevo u srcu. Ma, gdje god da se nalazili, kao i svim ljudima dobre volje širom svijeta.

Izuzetno mi je drago što je moj dragi prijatelj Kemal Hasić svojim glasom uspio donijeti ovu predivnu pjesmu na način koji je istinski osjetljiv i radostan. Hvala kolegama muzičarima i svima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji. Saradnja sa mojim Kemom mi je uvijek pravo zadovoljstvo. Tako i na ovoj pjesmi. A naravno veliko hvala timu Hayat Production i svima koji su podržali ovaj projekat – istakao je Dilvad.

Emotivna priča

Hayat Production, poznata po svojoj dugogodišnjoj saradnji sa oba ova umjetnika, nije mogla da ne stane iza ovako sjajnog projekta.

Kadrovi spota, snimljeni u Sarajevu, dodatno su upotpunili emotivnu priču pjesme, prikazujući prelijepe dijelove grada, ulice i znamenitosti. Video je urađen u saradnji sa Anisom Mujanovićem, čime je vizuelni dojam podignut na još viši nivo.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending