Pratite nas

Poznati

Prvo pa muško: SANEL SMOLO PORUČUJE “OSTAVI ME S VUKOVIMA” (VIDEO)

Published

on

Kakanjac Sanel Smolo, nakon godinu dana, dočekao je svoju pjesmu prvijenac koja nosi naslov “Ostavi me vukovima”. Objavio je pod etiketom “Grand produkcije”, koja mu je nakon nastupa u takmičenju “Zvezde Granda” istinski “vjetar u leđa”.

U Sanela vjeruje i veliki hit mejker Dragan Stojković Bosanac, koji je u njemu vidio veliku zvijezdu. Baš kao što je svojevremeno stajao iza Bešlića, Konjevića, Gegaja… legendarni kompozitor je stao i iza Smole.

Smolo koji je tokom cijelog svog života gradio muzičku karijeru a krunisao je, po čemu je ostao upamćen, učešćem u takmičenju ‘Zvezde Granda“ koje mu je donijelo veliku popularnost.

Ogroman je broj onih koji prate i vole da slušaju Sanela Smolu već godinama.

Velika popularnost donijela mu je i, prva pjesma koja nosi naziv „Ostavi me vukovima“. Pjesma i spot snimljeni su još u martu ali je zbog pandemije kornavirusa premijerno prikazivanje iza juni ove godine.

Tekst i muziku radio je poznati Mirko Šenkovski Geronimo dok je povjerenje za spot ukazano Stella Film Sarajevo u režiji Dragane Kajtazović-Šenkovski.
Saznajemo da je Sanel pripremio još jednu pjesmu koju mu je radio Dragan Stojković Bosanac.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending