Pratite nas

Poznati

Pjevač “dijagnoza”: BOJAN TOMOVIĆ OPET SE SJETIO DA JE MUSLIMAN

Published

on

Poznati folk pjevač Bojan Tomovickoji boluje od bipolarnog poremećaja, teške, doživotne psihičke bolesti, ako je suditi, po objavama na društvenim mrežama, uistinu je 100 postotni primjer pacijenata sa ovom dijagnozom. Veoma brzo mijenja raspoloženja, čas ovako, čas onako.

Imao je nekoliko pokušaja samoubisatava, ali se uz Božiju pomoć i terapiju, te veliki angažman porodice i medicinskih radnika, svaki put uspio izvući. Inače, osobe sa ovom bolešću su sklone suicidima.

Ogorčen na rafalnu paljbu medija iz Beograda, a kao crnogorski patriota i kosmopolita, prošle godine je objavio da je prešao na islam, te sebi dao ime Ammar Oštrokol, a onda se povukao. Jedno vrijeme se na društvenim mrežama ponovo predstavljao kao Bojan Tomović. Od nedjelje, 28. juna ponovo je Ammar Oštrokol.

Prenosimo njegov FB status u originalu:

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending