Pratite nas

Poznati

Kemal Hasić oštro o kolegama: DIJELITE BAKŠIŠ S MUZIČARIMA, NE TRPAJTE SEBI U DŽEP!

Published

on

BH. folk pjevač Kemal Hasić važi za osobu koja nema ‘dlake na jeziku’. To ga je možda ponekad i koštalo, no on ne mari za to. Sve želi izvesti na čistac, zato nikada nije imao, niti danas ima, oraha u džepu. Nekada mu zamjere na njegovoj iskrenosti, no on znajući da je na pravom putu, ne obazire se na to. Istina boli, svjestan je toga!

Kemo se sada osvrnuo na mlađe kolege koji, kako kaže, pogrešno rade neke stvari.

– Ima već neko vrijeme kako gledam mlađe kolege kako pogrešno rade neke stvari. Vrlo dobro se sjećam svojih početaka. Rado dam šansu mlađima da zapjevaju na mojim nastupima koji su pretežno privatne zabave. Sada dajem savjet besplatno, sljedeći naplaćujem… Kada ustanete da pjevata par pjesama bakšiš koji dobijete DIJELITE SA MUZIČARIMA, NE SEBI U DŽEP… jer ti muzikanti vas prate, bez njih nema ni vas. Sljedeći put vam otimam pare – napisao je Kemal Hasić.

 

 

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending