Pratite nas

Info

Pomahnitalo jezero Očaga kod Lazarevca: DANAS UZELO BRAĆU, A NEDAVNO PREKINULO KONCERT MIROSLAVA ILIĆA!

Published

on

Jezero Očaga, kod Lazarevca (Srbija) danas je uzelo dva mlada života. Utopila su se braća, dječaci stari samo šest i sedam godina.

U današnjoj tragediji dječaci D.M. (2015) i D.M. (2013), izvučeni su iz jezera u kome su se kupali. Bili su u društvu svojih roditelja, koji su se zabavljali sa bebom u plićaku. Kada su primijetili da im nema sinova, panično su počeli ih tražiti. Neko od kupača sa plaže je zaronio u predjelu gdje su se kupali, i ubrzo su dječaci izvučeni na obalu. Nažalost, nisu se uspjeli vratiti u život ni nakon reanimacije.

Današnji događaj podsjetio je ljude na još jednu tragediju, koja se dogodila za vrijeme koncerta Miroslava Ilića. Zada se u jezeru utopio 34 – godišnji muškarac. Bio je u publici, a onda je obučen skočio u jezero kako bi došao do svog omiljenog pjevača. Nažalost, voda ga je brzo progutala. Muzika je zanijemila

“Stajale smo na obali pored njega kad se zaletio u vodu. Nekoliko njegovih drugara na trenutak je pokušalo da ga spriiječi ali uzalud. Istrgao im se i uletio u Očagu. Nismo mogli da procijenimo da li je bio pripit ali činjenica je da je bio spreman da prepliva jezero samo da upozna Miroslava Ilića. Međutim, muškarac je samo nekoliko puta zamahnuo u vodi i nestao. Onda je nastala panika – ispričale su djevojke, koje su bil očevici tadašnje tragedije. (Naj portal).

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending