Pratite nas

Info

Pale i obratno brale: MEČKA S DVA MEČIĆA PROŠETALI ULICAMA

Published

on

Nevjerovatna scena mogla se vidjeti u Palama, 16 kilometara udaljenim od Sarajeva. Mečka, sa svoje dvojih mladih obrela se u Donjoj Ljubogošti.

“Gosti” su šetali pored glavne saobraćajnice koja vodi do centra Pala, a spaja Pale sa Sarajevom.

Iz automobila su ih snimili radoznali putnici. Bajkovit prizor, kakav se rijetko viđa, u urbanism sredinama, ali I pitanje zašto se medvjedi iz divljine (Jahorine ili sa Romanije) spuštaju u naseljena područja!

Nije valjda da su odlučili da uvedu reda u Sarajevu i na Palama, ali i širom BiH. Automobili su, očigledno, iznenadili medvjeda i mladunce, pa su se pobjegli u obližnju šumu. Nisu naučili na vozače. Nastavili su pješačiti…

Možda traže svoje jarane u parlamentima Opštine, Kantona, entiteta ili države BiH, a tamo ih je jako puno. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending