Pratite nas

Poznati

Oženija se Toni: ZORICA KONDŽA DOČEKALA DA OŽENI SINA

Published

on

Jedna od najvećih eks jugoslovenskih i hrvatskih muzičkih diva uvijek je s ponosm isticala kako su suprug Joško Banov i sinovi njena najveća životna snaga. Jedan od njih, Toni Banov se vjenčao, a to je splitska pjevačica kratko objavila na svom FB profilu.

Samo je napisala “Oženija se Toni!‘ uz fotografiju na kojoj se vidi i njena kolegica Doris Dragović.

Još je uz smijeh dodala kako jeona lično testirala na koronu sve zvanice. Pohvalila se kako joj je snaha odlična, a da će ona biti još bolja svekrva.

“Ono što moji sinovi izaberu, meni je svetinja. Volim one koje oni vole – kaže Zorica Kondža. (Naj portal).

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending