Pratite nas

Info

Ovom maskom se Beograđanin štiti od covid-a: OD MENE KORONA BJEŽI!

Published

on

Putnicima u beogradskom autobusu broj 37 ovoj čovjek je izmamio osmjeh. Iako su svi više umorni i uplašeni od korone, ali i neisvjesne sutrašnjice, bar na trentak su se osmjehnuli, pobjegli od srnih misli.

Oduševbio ih je saputnik koji je odlučio da propisane epidemiološke mjere u vozilima gradskog prevoza poštuje na specifičan način.

Naime, ovaj Beograđanin se odlučio da za obaveznu masku ne izabere ni hiruršku, ni platnenu, ni pamučnu, već se opredijelio za – masku iz horor filmova.

Kako su objavile “novosti”, putnicima koji su se usudili da započnu razgovor sa njim, objasnio je da ovakvu masku nosi “jer će korona da se uplaši i da ga zaobiđe”.

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending