Pratite nas

Info

Otkrivaju se: KORONA ĆE DONIJETI JOŠ 130 MILIONA GLADNIH I KO ZNA KOLIKO POLUSITIH?

Published

on

Zbog pandemije korona virua u svetu bi moglo da bude gladno još 132 miliona ljudi, upozorio je danas generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus.

“Korona virus privukao je pažnju cijele globalne zajednice, ali moramo da se sjetimo da to nije jedina globalna kriza”, rekao je on.

Kako je dodao, mnoge zemlje, naročito one u Africi i na Bliskom istoku i dalje trpe posljedice višegodišnjih oružanih konflikata i humantiarne krize, a korona virus bi te krize mogla još više da pogorša”, prenosi TASS.

“Naravno, prerano je da se procijeni efekat karantina i drugih restriktivnih mjera radi suzbijanja širenja korona virusa, ali broj ljudi koji gladuju mogao bi da poraste za 132 miliona pored već 690 miliona onih koji su gladovali prošle godine”, rekao je šef SZO. (Tanjug)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending