Pratite nas

Parapsihologija

Ovo je najprecizniji test: POGLEDAJTE GA I SAZNAJTE SVE O SEBI! (rezultati)

Published

on

Skrivena strana ličnosti ostaje enigma kako za vlastito, tako i za spoljašnje ogledalo u svijetu u kome živimo, i u kome se ponekad ogledamo. Nakon što se odgovorili na pitanja, te zborijili rezultate, pogledajte odgovore:

Ukoliko imate najviše odgovora pod “a”:
Za Vas se najveći životni izazovi kriju u drugim ljudima i u odnosu sa njima; kroz njihove postupke, ponašanje i djelovanje. Pokreće Vas velika strast, impuls koji se zasniva na čulnosti, putenosti, dodiru, hedonizmu, užitku. Bez obzira koliko djelujete snažno (psihološki ili fizički) u osnovi Vi ne možete bez drugih.

Težite ka ekstremima, dozvoljavate drugima da Vas usreće, ali takođe i da Vas razočaraju, osujete i povrijede. Za Vas faktor iskustva nema bitan uticaj, skloni ste ponavljanju principa istih grešaka (karma ili?) u novim ili sličnim situacijama, kao i sa novim osobama. Ponekad hodate po “tankoj liniji” između radosti i tuge, sreće i nesreće, stvaralačkog i rušilačkog nagona … kao u igrama bez granica

Vama je važno da se krećete i da idete dalje kroz život. U suštini Vi ste slabiji nego što se predstavljate pred svojom okolinom i nego što to drugi misle. Ponekad ne znate da se zaustavite u kritičnom trenutku. Imate naglašenu sklonost ka fiksacijama.

Ukoliko imate najviše odgovora pod “b”:
Vi imate naglašenu potrebu da istražujete svijet oko sebe, ali prvenstveno zarad zadovoljenja ličnih poriva. Kada ostvarite svoje ciljeve i zadovoljite svoje široke apetite, onda i drugi mogu da budu zadovoljni. Užitak, radost i sreću dijelite sa drugima, ali zauzvrat očekujete neko posebno zadovoljstvo, priznanje ili “nagradu”.

Veoma ste uporni u svojim namjerama i skoro uvijek pronalazite način ili opravdanje da ostvarite svoje ciljeve. Ukoliko ste razočarani, tužni ili povrijeđeni, tražite način da brzo “kompenzirate gubitak” i da potisnete svoju slabost. Iskustvo na Vas djeluje vrlo poučno, ali ponekad zbog skrivene slabosti znate da popustite pred novim izazovom.

U suštini Vi ste jači nego što se predstavljate pred svojom okolinom i nego što to drugi misle. Ali, Vama su potrebni drugi da biste se zaustavili u kritičnom trenutku. Imate naglašenu sklonost ka različitim sublimacijama.

Ukoliko imate najviše odgovora pod “c”:
Vi znate da skrenete pažnju ili da ostavite utisak, već na prvi pogled ili kroz neobičan stil ponašanja i originalnost. Privlače Vas nesvakidašnje situacije, veći ekstremi, ponekad želite da prekoracite pravila ili “postavljene granice”.

Nesvjesno se upravljate po principu: kada je dobro Vama – dobro je i drugima, kada je loše Vama – drugima je još gore. Posjedujete ogromnu energiju, ali nije lako kontrolisati tu snagu koja oscilira. Pozitivan puls stvara mogućnost za radost, užitak i sreću, ali Vaš unutrašnji impuls za promjenom je jaci od potrebe da se ustalite. Kada ste razočarani, tužni ili povrijeđeni, učiniti ćete sve što je potrebno da “eliminisete” neprijatnost.

Učite na svojim greškama i znate da predimenzionirate stvarnost ili svijet oko sebe. Prekidi, odricanje i kažnjavanje je cijena koju plaćate ili naplaćujete za različite propuste. U suštini Vi ste slabiji nego što se predstavljate pred svojom okolinom i nego što to drugi misle. Vaša velika slabost je, da ne znater da se zaustavite u kritičnom trenutku. Imate sklonost ka različitim opsesijama.

Ukoliko imate najviše odgovora pod “d”:
Kod Vas je naglašena velika maštovitost i emotivnost, ali upravo ta duboka emotivnost (preosjetljivost) predstavlja Vašu najveću i istovremeno najslabiju stranu ličnosti. Ukoliko svoju energiju usmjeravate ka afirmaciji i zadovoljstvu, ako Vas prati harmoničan odnos sa drugima – Vi predstavljate beskrajni izvor radosti.

Ali, ako dozivljavate razočarenje, bol i patnju okrećete se od drugih i postajete skloni (samo)kažnjavanju i autističkim predstavama. Bez obzira koliko djelujete “zavisni” od drugih, Vi duboko u sebi težite ka kompletnom razvoju ličnosti i zadovoljenju svojih potreba o “savršenstvu”. U suštini Vi ste jači nego što se predstavljate pred svojom okolinom i nego što to drugi misle.

Imate sjajan instinkt za samoodržanjem, znate da predosjetite opasnost ili nevolju i kada se nađete u neprijatnoj situaciji – to je zato što ste sami “tražili” novi izazov, iskustvo ili nešto “nemoguce”. Vi znate da se zaustavite u kritičnom trenutku, ali, ako želite, znate da zaustavite i druge. Imate naglašenu sklonost ka velikim fantazijama.

PROČITAJTE I OVO:

Dobro razmislite: ŠTA ĆETE PRVO URADITI – ISKLJUČITI ŠPORET, JAVITI SE NA TELEFON, POTRČATI BEBI ILI PSU?

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending