Pratite nas

Parapsihologija

Nakit i karakter: ŽENE SA VELIKIM MINĐUŠAMA INSISTIRAJU DA BUDU PAŽENE I MAŽENE

Published

on

Nakit govori mnogo toga o vama i vašem karakteru. Prsten je najrječitiji komad nakita, i nose ga one koje čvrsto stoje na zemlji, a ogrlicu odlučne žene.
Prsten šalje najkompletniju poruku o nekome. Neko prstenje biramo zbog simbolike, veličine kamena, ljepote.

Osobe koje vole unikatne komade su moderne i žele da se razlikuju od drugih, dok one koje vole slojevit nakit, žele da privuku pažnju na mjestu na kom ga nose (dekolte, vrat).

Žene koje imaju određeni nakit za određenu situaciju su umjetnički sklone, ali i sramežljive.

Što se tiče minđuša, njih biraju ponosne i odvažne žene. Male minđuše nose žene koje ne žele da privlače pažnju ili koje nemaju potrebu da hrane svoj ego.
S druge strane, vlasnica velikih minđuša, želi da bude primijećena, da se sve vrti oko nje. Ona ne zahtijeva pažnju već insistira na njoj. Iako osobe koje nose velike minđuše kažu da na taj način žele da naglase uši ili crte lica, to nije tačno, jer psiholozi kažu da “nema potrebe da se naglašava nešto što je već naglašeno.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending