Pratite nas

Parapsihologija

Ima kreveti da pucaju: PROBAJTE OVE RITUALE ZA VATRENIJI SEKSUALNI ŽIVOT!

Published

on

Ovih 10 Feng šui savjeta će vam pomoći da poboljšate svoj seksualni život, ima sve da prašti…

1. Tople boje
Crvena, meka plava, roze ili boja breskva – to su boje koje bi mogle da dominiraju u vašem prostoru. Birajte zabavne i dopadljive obrasce i otiske. U feng šui svijetu, tople boje (crvena posebno) povezane su sa erotskom energijom u svima nama. Koristite ove boje za nove zavjese ili čak nekoliko mirisnih svijeća, što je odlično za početak.

2. Mekan, čist krevet
Ako želite da doživite nevjerovatna iskustva u krevetu, prema feng šuiju, vaš krevet mora biti čist, mek, udoban i dobro napravljen. Razmislite o krevetu kao o praznom platnu i osmislite dizajn koji budi čulnost.

3. Sandalovina i jasmin
Dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina koja imaju moć da deblokiraju či energiju i stimulišu tijelo. Eksperimentišite sa raznim kombinacijama eteričnih ulja i pronađite ona koja najbolje prijaju vama i vašem partneru.

4. Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana
Ovaj feng šui ritual je savršen za one koji žele da prizovu seksualnog partnera u svoj život. Zapišite kvalitete koje tražite u vašem krevetu na papiru crvenom olovkom. Postavite taj papir u srebrnoj kutiji i ostavite ga tamo 49 dana. Ova jednostavna ceremonija će pomoći da otvorite svoje srce i donijet će vam ljubav u vaš život. Plus, glatke, meke linije srebrne kutije na komodi čine je definitivno lijepim ukrasom u sobi.

5. Slonovi
U feng šuiju, slonovi predstavljaju uvod u želje vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova, čak i zabavan uramljen print može pomoći.

6. Očistite prostor ispod kreveta
Ispod kreveta je jedno od najpopularnijih mjesta za odlaganje stvari i čuvanje ih iz vidokruga i daleko od srca. Nažalost, držanje stvari koje ne koristite ispod kreveta blokira energiju. Ako morate da čuvate stvari ispod kreveta, one treba da budu samo jednostavno i uredno složene posteljine ili meka zimska odjeća.

7. Manji krevet
Ne kažemo da treba izbjegavati francuski ležaj ili bilo šta slično, ali možda se odreknete svog kraljevskog kreveta radi kralja? Što ste bliže svom partneru, jače su veze i bolje šanse za intimnosti koja će se vremenom povećavati.

8. Ventilatori na plafonu
Možda djeluje nelogično, jer mnogi ljudi vole blagi protok vazduha iznad glave, ali u feng šuiju, ventilatori na plafonu agresivno sijeku energiju u prostoriji i stvaraju stresno okruženje. Ako morate da imate ventilator, stavite ga na jednu stranu prostorije.

9. Smanjite nered
Čist prostor jednako bistar um. Održati svoj um i srce čistim od suštinskog je značaja za povezivanje sa partnerom u krevetu. Ako imate višak uokvirenih fotografija, zašto ne probate da ih preselite u neku drugu zajedničku prostoriju a da spavaća soba ostane jednostavno ljubavno gnijezdo?

10. Prostor sa obje strane kreveta
Ovo je još jedan način da stvorite bolji feng šui i poboljšate svoj seksualni život. Postavite krevet tako da ostane dovoljno prostora sa obje strane za svakog partnera. Neophodno je da imate udoban pristup krevetu. Ovo omogućava energiju i prostor za partnerstvo, koje je od suštinskog značaja u feng šuiju

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending