Pratite nas

Poznati

Ovako je Hanka Paldum podržala Šejlu Zonić

Published

on

Ovako je Hanka Paldum podržala Šejlu Zonić

Šejla Zonić iz Sanskog Mosta ponijela je titulu Zvezde Granda za 2023./2024. godinu.

Većina se slaže – sasvim zasluženo s obzirom na to da Šejla maestralno izvodi sve muzičke žanrove. A uz to akademski obrazovana i potkovana.

Sjenu na njen uspjeh ‘bacili’ su zluradi komentari. Šejla je, ni kriva ni dužna, razapeta od nekih a sve zbog njene mentorice Cece Ražnatović. Kako je i sama Šejla pojasnila, Ceca je njoj dodijeljena, nije je ona birala.

A Šejlu je podržala i muzička diva Hanka Paldum, koja je posebno oduševljena Šejlinom izvedbom njene pjesme “Mojoj majci”.

– Čestitam od srca! Zaslužena pobjeda. Pjesmu ‘Mojoj majci’ otpjevala si onako kako bi samo poželjela. Bravo – napisala je Hanka Šejli Zonić

Šejla se naravno zahvalila dragoj kolegici na prekrasnim riječima koje joj, kako je priznala, mnogo znače.

(Naj portal)

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending