Pratite nas

Poznati

Učesnici muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” uhvaćeni u prevari

Published

on

Foto: Grand

Učesnici muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” uhvaćeni u prevari

Dva učesnika šoua “Nikad nije kasno” diskvalifikovana su!

To se desilo nakon što je produkcija utvrdila da su pokušali preko hakerskih servisa povećati broj glasova.

Voditelj i autor emisija takmičenja Žika Jakšić je objavio saopštenje o malverzacijama dva učesnika kazavši da su zbog toga diskvalifikovani.

– Draga naša publiko, analizom polufinalnog glasanja na Facebooku je utvrđeno da su se dva kandidata služila hakerskim servisima za vještačko generisanje glasova uz korištenje nedozvoljenih VPN servisa – naveli su.

Pojasnili su kako je analizu glasanja je na zahtjev produkcije uradila švicarska firma NTH Media koja je dobila detaljan izvještaj o svakom glasu koji je pristigao sa detaljnim opisom vremena, zemlje, providera i IP adresom odakle je stigao.

– Diskvalifikacijom tih glasova smo dobili i novog pobjednika glasanja koji je regularno osvojio najveći broj glasova. A to je Miloš Radić Šeš kome od srca čestitam na zasluženom ulasku u finale – navedeno je u nastavku.

Produkcija nije htjela objaviti imena onih koji su diskvalifikovani. U finale takmičenja je ušlo sedam takmičara.

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending