Pratite nas

Poznati

Šejla Zonić: Meni je Ceca Ražnatović bila mentor, ja je nisam izabrala

Published

on

Foto: Bato Šišić

Meni je Ceca Ražnatović bila mentor, ja je nisam izabrala

Šejla Zonić pobjednica je ovogodišnjih Zvezda Granda. Za N1 je govorila o porodici, uspjehu u takmičenju te je otkrila da nije optimistična da će biti organiziran pobjednički koncert.

Kriza identiteta

Na početku je Šejla je otkrila kakvu će muziku snimati nakon pobjede u Zvezdama Granda.

– Kroz takmičenje sam se uvijek trudila da se predstavim kroz pop muziku i kroz narodnu muziku. Malo više je prevladala narodna muzika ali svakako da planiram da svoje pjesme radim u malo više pop, nešto više između pop i folk stila. Neće biti ništa starogradsko što mnogi očekuju. Više želim da se okrenem svojim preferencijama i ono što leži mom senzibilitetu – kazala je ona.

Nakon odlaska iz grupe Divanhana, Šejla je istakla da je imala krizu identiteta. Tada je sa suprugom krenula u kreiranje nje kao brenda na društvenim mrežama.

Na tonskoj probi kako je ranije Šejla rekla doživjela je stres zbog komentara na društvenim mrežama. To se nastavilo, kako je rekla nakon pobjede upravo zbog mentorice koju je dobila od Grand produkcije.

– Teško mi pada da sada poslije takmičenja komentari ti na društvenim mrežama uporno i se prepisuje ono sa čim nemam nikakve veze. Meni je Ceca Ražnatović bila mentor i ja je nisam izabrala i mi nismo mogli birati mentore. Pitaju me da li će se održati pobjednički koncert. Mislim da neće iz razloga što mi je ona bila mentor i ja ne mogu da kažem ljudima koga da vole ili ne vole.

Najveći problem Ceca

– Pored lošeg zdravstva, sistema u državi, pored malih plata u državnim firmama, privatnim firmama, loših puteva. Ne znam koliko ima problema u državi, ja molim Boga da nam bude najveći problem hoće li Ceca doći na koncert kod nas – kazala je Šejla.

Šejla Zonić (30) je rođena u Njemačkoj gdje su njeni roditelji izbjegli tokom ratnih dešavanja. A nakon četiri godine, sa porodicom se vratila u BiH u mjesto Kamengrad kod Sanskog Mosta gdje je odrasla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

 

Poznati

Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA

Published

on

Foto: Brendan McDermid/REUTERS
Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA
“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu prije nekoliko godina prozvao cijeli svijet, predvidjela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini. Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsjednik također razboljeti.

– Predsjednik, 45. po redu, razboljet će se i ostat će gluv. A otkriće mu se i tumor na mozgu – rekla je baba Vanga.

Na društvenim mrežama danas se, očekivano, ponovo priča o proročanstvu Babe Vange da će Tramp ostati gluh.

Razlog naravno jučerašnji pokušaj atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa tokom predizbornog skupu u Butleru, Pennsylvaniji. Tada je Tramp pogođen u uho, nakon čega se podigao obljiven krvlju koja je šikljala iz uha.

FBI je objavio ime napadača, kazavši da se radi o 20-godišnjem Thomas Matthew Crooksu.

– FBI je identificirao Thomasa Matthewa Crooksa, 20, iz Bethel Parka, Pennsylvania, kao subjekta umiješanog u pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Trampa (Donalda Trumpa) 13. jula u Butleru, Pennsylvania – navodi se u saopćenju saveznih istražitelja.

Što se baba Vange tiče, ona je predvidjela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno  atentat  na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidjela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit.

(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending