Pratite nas

Poznati

Osvježenje: POSLUŠAJTE MENSUROV PRVJENAC “U FILMU SVOM”

Published

on

Perspektivni i talentovani Mensur Imširović ovih dana je publici poklonio prelijepu pjesmu pod nazivom “U filmu svom”. To je njegov simngl prvjenac.

Iza ovog projekta stoje sjajni muzičari: legendarni Zlaja Sjerić, koji je pokrenuo svoju produkciju, a autor je teksta i muzike za pjesmu. Aranžman je uradio profesor Muamer Kebić.

– Tekst pjesme “ U filmu svom” osjetio sam “na prvu” i početkom februara smo se odlučili za snimanje – laže Mensur, te otkriva da je sve snimano u studiju “Kebarts” u Salzburgu.

Pozitivne kritike Mensuru stižu sa svih strana što ga posebno raduje jer je uspio prenijeti ovom pjesmom emociju na one koji je slušaju. Zaista je osvježenje na estradnom nebu, poslušajte! (Naj portal/Foto: Youtube)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending