Pratite nas

Poznati

Ibrimina kćerka: SEKA ALEKSIĆ NA SILU HOĆE DA BUDE NAJVEĆA PRAVOSLAVKA!

Published

on

Iako je vjera privatna stvar, jer je Bog jedan za istinskog vjernika, za one koji poznaju porijeklo, ali i mentalni sklop Seke Aleksić, uporno forsiranje pravoslavlja je šokantno. Ona je, naime, iz mješovitog braka. Rođena u komunističkoj porodici u Zvorniku. Njen otac ateista pravoslavac Milorad se oženio musimanskom ateistom Ibrimom.

Rodili su dvije kćerke; Seku i Ajselu. Za vrijeme ratnih dešavanja devedestih godina Seka odlazi u Srbiju, a Ajsela u Tuzlu. Obje se okreću pjesmi, s tim da je Seka bila ambicioznija.

U toj svojoj ambiciji, izgleda, da je promijenila vjeru. Postala je pravoslavka, iako to niko od nje nije tražio. Malograđanština je iz nje progovorila. U narodu se kaže da želi da bude “nad popom pop”.

Kako drugačije objasniti Sekinu slikanje rođenog sina sa mobitelom na kojem je istaknut pravoslavni krst! To ne rade iskreni vjernici (ni pravoslavci, ni islamisti, ni katolici…). To su kompleksi nesigurnih i bolesnih ljudi.

Seku Aleklsić ništa više neće voljeti Srbi ako im stalno potencira da je pravoslavka. Neće joj na tome zamjeriti ni Muslimani, ni Hrvati, ni Crnogorci, ni Albanci… Njima je bitna njena pjesma… A koju vjeru nosi u srcu – to je zaista ne bitno, sve dok se to ne počne forsirati poput isticanja vjerskih simbola i na mobitelu djeteta.

Jedan Sekin kolega je ovo prokomentarisao riječima “ciganska posla”.

Moguće je, ali vjerujemo da nije želio da uvrijedi istinske Rome, koji se ne stide svoga porijekla i tradicije.

Nije jedina Seka Aleksić u zadnjih tridesetak godina ateističko odijelo presvukla nacionalnim. Uradila je to ii Vesna Zmijanac, čiji je otac Hrvat, taksista iz Splita. Ona je preko noći postala velika, najveća Srpkinja.

Nada Topčagić, koja je iz čistokrvne muslimanske porodice iz Modriče, devedestih godina je počela da se dokazuje kao najveća Srpkinja, pjevajući čak i četničke pjesme.

Indira Radić, takođe dijete iz bosanskog miješanog braka, morala je dokazivati pjesmom da je Srpkinja. Snimila je pjesmu “Srpkinja je mene majka rodila”, koju je odbila da snimi stopostotna Srpkinja Dragana Mirković, smatrajući da nije vrijeme u njenoj karijeri za takve pjesme.

I Nino, Amir Rešić, također dijete iz miješanog braka, je pokušao da se dokazuje kao Nikola Rešić. Ništa više ga zbog toga publika nije voljela. Naprotiv, utisak je da su mu to i zamjerili, pa su ga zadnjih godina bukvalno baš u toj Srbiji otpisali. Vratio se u Bosnu, u kojoj su ga sahranili prijatelji koji u njemu nisu vidjeli ni Srbina, ni Bošnjaka, ni Jugovića, nego jadnog i nesretnog čovjeka koji je na kraju ostao sam. Sahranjen je po muslimanskim običajima kao Amir Rešić (Naj portal/Foto: Instagram)

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending