Pratite nas

Poznati

Oštrokonđa i kabadahija: MARINKO NJU ZA KOSU, NADA NJEGA U CJEVANICU I MEĐU NOGE!

Published

on

U vremenima kada su bili na vrhuncu slave Marinko Rokvić i Nada Topčagić su svaki na svoj način u estradnim kuloarima su bili predmet ogovaranja. Rokvića su zvali “napuhani” paun jer je na sve gledao s vidine, a Nadu torokuša, jer nikada nije stajala. Pričala je, kažu, i u snu.

Oboje su bosanske gore list, ali su karijere i porodične živote izgradili u Beogradu. Bili su ekskluzivci Produkcije gramofonsjih ploča RTV Beograd, danas RTS.
Na jednoj jugoslovenskoj turneji zajedno su nastupali sa još nekoliko estradnih zvijezda. Radili su dnevno po dva koncerta. Prvi su imali u Novom Selu kod Zagreba, a drugi – večernji u Osijeku.

U toj menadžerkoj i pjevačkoj pohlepi svaka minuta je dragocjena. Marinku, kao I ostalim učesnicima turneje se žurilo, jer su već kasnili. IZbjegavali su kontakte sa organizatorima i publikom. Jedino je Nada Topčagić stala, pa počela da dijeli autograme i reklamne svoje sličice, raspričala se sa publikom…

Nekoliko puta su je kolege zvale, ali ona nije reagovala. Tada Marinko Rokvić uzima stvar u svoje ruke. Izlazi iz kombija, povuče Nadu za kosu, počasti je sa nekoliko sočnih izraza. Ogorčena na njegov postupak, Topčagićeva je “opružila jezik” te ubotrijebila noge I ruke da se sa njim obračuna.

“Šta hoćeš ti, naduvena žabo – vrisnula je, a onda ga počela udarati nogom u cjevanicu. Marinko joj zvekne šamar, ona njega opet u cjevanicu… Sve žešće i jače su se udarali, a onda se Nada sjetila gdje najviše boli – Marinka je zveknula među noge.

Ko zna kako bi se sve završilo da ih nije rastavio Bora Drljača. (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending