Pratite nas

Poznati

Ostavila glumu: HUREM PRODAJE VEGANSKE SLATKIŠE, SLADOLEDE, DŽEMOVE…

Published

on

Glumica Merjem Uzerli, koja je najpoznatija po ulozi Hurem u turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni” odlučila je da promijeni život iz temelja. U Berlinu, gdje trenutno živi, okrenula je novu stranicu, odlučila je da započne novi biznis.

Naime, ona je uplovila u preduzetničke vode, te je na svom Instagramu najavila da će sutra, 10. jula u samom centru Berlina otvoriti prvu prodavnicu zdravih slatkiša. Čuvena Hurem je u videu na poznatoj društvenoj mreži istakla da su svi prozivodi veganski i da jedva čeka da kupcima predstavi ukusne i zdrave čokolade, džemove i bombone.

“Desetog jula otvaram svoju prvu „Nosh Nosh“ prodavnicu u Berlinu. Riječ je o ukusnim i veoma zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelijepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti cijelim svijetom. U ponudi su vegan čokoladice, džemovi, “kakao na kašiku”, makaronsi, najbolji na svijetu sladoled, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga – napisala je glumica.

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending