Pratite nas

Poznati

Sretna porodica: ZAŠTO SE SVI LJUDI NE VOLE KAO AMRA I EDIN DŽEKO?

Published

on

“Nas troje. Hvala vam dragi Vincenzo Valente i Claudia Ferri za ove nevjerovatne uspomene”, napisala je Amra, misleći na fotografa i šminkericu koji su zaslužni za njihove odlične fotografije.

Sretni par je objavio ovu fotografiju na Instagramu i ponovo su oduševili javnost i svoje fanove. Dobili su jako puno pozitivnih komentara i čestitki.

Bh. manekenka pokazala je još jednom kako odlično izgleda i u trudnoći. A da je sretna – u to ne trteba sumnjati. Baš kao što je i Edin sa njom.

Amra i Edin u aprilu su objavili da očekuju još jednu kćerkicu. Oni već imaju četverogodišnju djevojčicu Unu i dvogodišnjeg dječaka Danija, dok je Amra majka i 17-godišnje Sofije.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending