Pratite nas

Zanimljivosti

Odčepite odvod u samo nekoliko sekundi: Pomoću ovog trika neće vam trebati vodoinstalater: KAKO ODČEPITI ODVOD ZA SAMO NEKOLIKO SEKUNDI?

Published

on

Ovaj jednostavan trik pomoći će vam da uz sodu bikarbonu i sirće odčepite odvod u sudoperu. S vremenom se ovdje skupljaju naslage prljavštine i masti, koje bi povremeno trebalo očistiti upravo na ovaj način.

Ako se mučite s odvodom u kuhinji ili kupatilu, koji se često zaštopa ili voda ne otječe dovoljno brzo, ne morate odmah zvati u pomoć vodoinstalatera niti kupovati skupe preparate. Postoje i jednostavni trikovi koji će brzo riješiti problem.

Pripremite sodu bikarbonu i alkoholno sirće, pa u odvod stavite nekoliko kašika sode bikarbone, a zatim sipajte ocat. Reakciju ćete vidjeti isti momenat.

Ovaj trik su već isprobali mnogi lifestyle blogeri i tvrde da zaista pomaže, a neki su snimili i video o tome.

Ako u domu nemate oba sastojka, isprobajte drugu taktiku za odčepljivanje odvoda.

Staru vješalicu od tanke žice izravnajte tako da dobijete ravnu žicu, a zatim kraj iste savijte tako da napravite malu udicu.

Ugurajte taj kraj u odvod i počnite “pecati”, kako biste izvukli ostatke hrane ili prljavštinu koja je i uzrok zaštopavanja. (Naj portal)

Zanimljivosti

Kako izgleda intimni život sijamskih blizankinja: ŠTA AKO JEDNA ŽELI DA SPAVA S MUŽEM, A DRUGOJ NIJE DO TOGA?

Published

on

Ebi i Britani Hensel su se vjenčale za Džoša Bovlinga još 2021. godine i svi se pitaju kako izgleda njihov intimni život, s obzira da sestre dijele organe od struka na dolje.

Bivši vojni veteran

Džoš Bovling ima 33 godine i bivši je vojni veteran i medicinski brat, a prema nekim saznanjima 2021. godine oženio je Ebi Hensel, sijamsku bliznakinju koja dijeli organe sa sestrom Britani.

Pošto zakonski može da oženi samo jednu, Džoš je oženio Ebi, ali mnogi se pitaju da li je i Britani zaljubljena u njega i spremna da sa njim dijeli postelju jer sestre dijele reproduktivne organe.

“Šta se dešava kada jedna od njih želi da spava sa Džošom, a druga ne?” To je pitanje koje se najčešće postavlja ovih dana na TikToku. Korisnici ove društvene mreže kažu da ova veza može da funkcioniše jedino ako ovaj par voli trojku, jer će Ebi uvijek morati da u bračnu postelju dovede i svoju sestru, Britani.

Poznate blizankinje funkcioništu tako što jedna drži kontrolu nad lijevom rukom i nogom, dok druga upravlja desnom rukom i nogom, a reproduktivne organe dijele.

Ko je čovjek koji je oženio spojene blizankinje?

Priča se da Džoš Bovling ima bivšu ženu sa kojom dijeli starateljstvo nad kćerkom. Par se vjenčao 2010. godine, da bi se razveli 2019. godine i imaju kćerku od osam godina.

Genetsko testiranje

Međutim, dvije godine nakon što je Džoš oženio sijamske blizankinje, dobio je tužbu od bivše žene. Ona je od njega tražila genetsko testiranje jer nije sigurna da je dijete njegovo. S obzirom da je njegova bivša supruga poslije razvoda dobila još jedno dijete, sumnja se da se genetsko testiranje traži za to drugo dijete. (Naj portal)

@abbyandbrittanyhensel

♬ Promises (Skrillex & Nero Remix) – Skrillex / Nero

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending