Pratite nas

Parapsihologija

Nostradamusovo proročanstvo o kralju Čarlsu: ZAMIJENIT ĆE GA ONAJ KO NEMA OBILJEŽJE KRALJA

Published

on

Foto: Reuters

Nostradamusovo proročanstvo o kralju Čarlsu

Britanski pisac i komentator Nostradamusa, Mario Reading, već je govorio o tome kako je francuski astrolog – čije je puno ime bilo Michel de Nostredame – možda predvidio i smrt kraljice Elizabete

Francuski liječnik i prorok Nostradamus u svojoj knjizi “Proročanstva” u kojoj je iznio svoja predviđanja za budućnost.

Predvidio smrt Kenedija

Mnogi kažu kako su se njegova predviđanja ostvarila, pozivajući se na sličnost između stvarnih događaja i njegovih predviđanja, poput velikog požara u Londonu, Hitlerove vladavine i napada 11. septembra.

Kažu i da je predvidio smrt američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, ali i francusku revoluciju.

Daily Mail donosi prorokova predviđanja za 2024. godinu i vjeruju kako se jedno od predviđanja odnosi i na britansku kraljevsku obitelj.

– Kralja s otoka protjerat će na silu. Zamijenit će ga onaj koji nema obilježje kralja. Predvidio je to Nostradamus za 2024. godinu. A mnogi su u ovom opisu prepoznali moguću sudbinu kralja Čarlsa (Charlesa).

Readingo u svojoj analizi kaže kako to ukazuje na abdiciranje kralja zbog ‘upornih napada na njega i na njegovu drugu ženu’. Pretpostavlja kako bi u ovom slučaju princ Harry zamijenio Charlesa na tronu kao osoba koja ‘nema obilježje kralja’.

Ovo je teška godina za kraljevsku obitelj jer su se i britanski kralj Charles III. (75) i njegova snaha, princeza od Walesa Kate Middleton objavili kako im je dijagnosticiran rak.

Prokletstvo kraljevske krune: BRITANIJA 2025. KRUNIŠE NOVOG KRALJA?

Podsjetimo, Buckinghamska palača početkom februara objavila je kako je britanskom kralju nakon rutinske operacije povećane prostate dijagnosticiran rak, a pritom ne otkrivajući o kakvom je karcinomu riječ.

Otkazao javne angažmane

Upravo zbog svojeg zdravstvenog stanja bio je primoran otkazati sve svoje javne angažmane.

Umjesto njega sav posao odradit će osobe od njegovog najvećeg povjerenja: Kraljica Camilla, princeza Anne te princ Edward i vojvotkinja Sophie. Iz palače nisu podijelili detalje o tačnoj kraljevoj dijagnozi niti u kojem stadiju je rak. No, kasnije su izvijestili da kralj ide na liječenje i da se dobro osjeća.

 

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending