Pratite nas

Parapsihologija

Prokletstvo kraljevske krune: BRITANIJA 2025. KRUNIŠE NOVOG KRALJA?

Published

on

Tanjug/AP

Prokletstvo kraljevske krune: BRITANIJA 2025. KRUNIŠE NOVOG KRALJA?

Zoran Šumadinac je vrsni ezoterista i astronumerolog koji je prvi već po krunisanju kralja Čarlsa prognozirao brzu smrt ovog vladara.

– Kao što sam već više puta napomenuo, kralju Čarlsu predviđam jako kratku vladavinu. Još na krunisanju, ja mislim da sam jedini rekao da Velika Britanija 2025 kruniše novog kralja. No, zašto se muški vladari malo održe na tronu, dok žene kraljice su dugovječne i vladaju decenijama. E, zato je zaslužna kruna. Ta kruna je ukleta i ne održava u životu dugo muškog vladara.

Kratka vladavina

Da li nam možete reći nešto više o tom “proklestvu kraljevske krune”?

– Kraljevska porodica i Velika Britanija u cjelini suočiće se sa strašnim vremenima ako legendarni dijamant Kohinoor ne bude vraćen njegovim pravim vlasnicima, narodu Indije odakle je ukraden. Kamen od čak 105 karata poznat je ne samo po kristalnoj jasnoći i nevjerovatnom sjaju, već i po mračnom proročanstvu.

U tom drevnom proročanstvu kaže se da samo Bog ili žena mogu nekažnjeno da ga nose, a muškarcima dijamant Kohinoor predviđa strašnu sudbinu. Kada se stavi na glavu muškarcu odatle počinju stradanja na tu zemlju. Zemlja počinje da slabi finansijski, može doći i do podjele zemlje, ali i prerane smrti vlasnika krune, kristala.

Kako mislite da kristal ili kruna mogu da presude jednom vladaru ili zemlji?

– Dakle – zlato, dijamanti, minerali svih vrsta – veoma su podložni energiji. Mnogo je primjera kada je, recimo, neko umro nasilnom smrću, a onda se mineral ili dragi kamen prenese ili ukrade neko drugi. Onda se, nesumnjivo, isto dešava njemu ili njegovim najmilijima. To je proklestvo minerala a posebno što je kamen – dijamant Kohinoor uklet i po predanju zavjetovan da samo vladari Indije mogu da ga nose. Svima ostalima uzima energiju i uništava ih. Dakle, žene u Indiji su posebno poštovane i na njih gledaju kao boginju, jer one su te koje daju rađanjem novi život.

Royal Collection Trust/© His Majesty King Charles Iii 2022/Afp/Profimedia/Royal Collection Trust/© His Majesty King Charles Iii 2022/afp/profimedia

Royal Collection Trust/© His Majesty King Charles Iii 2022/Afp/Profimedia/Royal Collection Trust/© His Majesty King Charles Iii 2022/afp/profimedia

– Upravo iz tog razloga krunu ne bi trebalo da nosi muška glava. Jedino rješenje je to da se kruna kompletno obnovi ili u potpunosti zamijeni, a dijamant vrati pravom vlasniku. Ako gledamo numerološki, onda trebamo znati da naredna godina je godina karme, godina devetke koja vraća svakome po zasluzi, bilo dobro, bilo loše. Stoga kao što sam već rekao kralju Čarlsu naredna godina presuđuje, ali također i za narodi Velike Britanije počinje novo poglavlje. Kao i velika stagnacija i borba za opstanak.

Nacionalno blago

-Evo proklestva, kralj boluje od kancera, kao i princeza. Sljedeće godine kruna pada na glavu princu Vilijamu što, ako nešto se ne uradi po tom pitanju, njegovo stradanje možemo očekivati u narednih desetak godina. Ovaj dijamant treba da se vrati pravim vlasnicima i da im se javno izvinu zbog takvog postupanja u prošlosti.

– Indija inače godinama zahtijeva vraćanje nacionalnog blaga odnijetog u London još u 19. vijeku. Ovo uključuje i dijamant Kohinoor, koji zauzima središnji dio platinaste krune pokojne kraljice Elizabete II. Vjerujte to je jedini način da Velika Britanija isplati svoj dug prema Indiji. Tako će spasiti mnoge živote ali i svoju zemlju. (Naj portal)

Parapsihologija

Nadarena Azira predviđa: I LEPOJ BRENI ŠESTA KAŠIKA POKAZUJE RAZVOD BRAKA

Published

on

Lepa Brena u Sarajevu

Regionalna zvijezda Lepa Brena ovih dana boravi u Sarajevu, gdje vrši posljednje pripreme za predstojeće spektakle u sarajevskoj Zetri. Ovih dana se družila sa sarajevskom rajom, pa je “uhvaćena” kako šopnguje u tržnom cetru, da bi navečer uživala u jednom sarajevskom restoranu.

A kako je zavladala epidemija razvoda dugogodišnjih brakova na estradnoj sceni, mnogi su se zabrinuli za opstanak braka Lepe Brene.

Nadarena Azira uči istiharu putem tespiha i pomaže ljudima: HOĆE LI BITI HAJR ILI ŠER

Prisjetili smo se predviđanja nadarene Azire koja joj je svojevremeno “vidjela” razvod braka.

Što se tiče Fahrete Jahić – Lepe Brene kašike joj pokazuju sitne zdravstvene probleme, ali bolnicu ne vidim.

– Mimo pjevanja, treća i četvrta kašika Breni pokazuju dva posla kojima će se baviti. No, kroz ove poslove će imati velikih problema pa bi najbolje bilo da ih i izbjegne. Šesta kašika joj pokazuje razvod braka pa neka se potrudi da do ovoga ne dođe. Ona ima prefinjen karakter koji u svemu traži ravnotežu, a ima izražen smisao za estetiku i uvijek lijepo i elegantno djeluje i zbog toga je privlačna.

Nadarena Azira

Nadarena Azira

– Ljubav, brak i djeca joj su najdragocjeniji i ima urođenu ljepotu i finoću ponašanja. Odličan je diplomata i rado je prihvaćena i viđena. Duboko je emotivna i koga voli kompletnu sebe daje. Sklona je finim stvarima i pojavama, ponašanju i izražavanju. Ima jako lijepo tijelo i puno fizičke energije. Tvrdoglava je, idealista i principijelna. Ona dobro zna šta traži od života i zbog svoje ambicije upornosti to i dobiva. Ima mnogo talenta za pjesmu, ples, glumu i živahna je, maštovita, šarmantna. Pretjerano je kritična, velikodušna, temperamentna, brza, samostalna i ne voli ničije savjete – kazala je svojevremeno nadarena Azira o Lepoj Breni. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending