Pratite nas

Parapsihologija

Mračna prošlost luksuzne vile Cetinale: Puna duhova i razuzdanih zabava

Published

on

Vila u kojoj su se snimale posljednje scene popularne serije “Nasljednici” ima mračnu prošlost, a pripadala je britanskom političaru zbog čije je afere umalo pala tamošnja vlada 70-ih godina

 

Producenti serije “Nasljednici” koja prati nevjerovatno-bogatu porodicu Roj odabrali su italijansku vilu skandalozne prošlosti za set hit-serije. Imanje je nekada pripadalo britanskom političaru, torijevcu zbog čije je afere umalo pala vlada Edvarda Gita.

Porodični rat

Vila je poznata i po porodičnom ratu za naslijeđe poput onoga kojeg gledamo i u samoj seriji “Nasljednici”. Vila Cetinale nalazi se u italijanskoj Toskani, a na stranicama koje prate putovanja opisana je kao “ultimativno mjesto za žurke” pa se može iznajmiti za 50.000 funti dnevno.

Upravo u toj vili snimane su posljednje epizode “Nasljednika”. Članovi porodice Roj otputovali su tu iz Amerike na vjenčanje Lejdi Karoline i lukavog Britanca.

Vila Cetinale nekada je bila u vlasništvu lorda Antonija Lambtona, koji je dao ostavku u britanskoj vladi 1973. godine nakon što su u javnost procurile njegove gole fotke iz kreveta s dvije djevojke, s kojima je pušio marihuanu.

Afera je otkrivena kada je suprug jedne od tih djevojaka, Norme Levi, htio sve da proda tabloidima kako bi se obogatio. Lord Lambton je odmah podnio ostavku, a kasnije je u intervjuima priznao kako je plaćao prostitutke “jer voli raznolikost u krevetu”.

Poznata lica

Njegov dom bio je i žarište brojnih žurki, a svjetska poznata lica bila su redovni gosti tog imanja. Mik Džeger i princ Čarls samo su neka od imena koja su pohodila te žurke blizu italijanske Sijene. Danas se može iznajmiti za pozamašnu cifru. A gostima je na raspolaganju 13 spavaćih soba, bazen, vrtovi i šuma koja se nalazi na tom imanju.

Vila ima turbulentnu prošlost, a izgrađena je u 17. vijeku za papu Aleksandra VII. Sudeći po istorijskim podacima, mnogi su na imanju doživjeli neugodne situacije s duhovima. Vila je bila nekoliko puta pod istragom zbog ubistava, a danas je njen vlasnik Edvard Lambton, sin nestašnog britanskog ministra.

(Najportal)

Parapsihologija

Nadarena Azira predviđa: I LEPOJ BRENI ŠESTA KAŠIKA POKAZUJE RAZVOD BRAKA

Published

on

Lepa Brena u Sarajevu

Regionalna zvijezda Lepa Brena ovih dana boravi u Sarajevu, gdje vrši posljednje pripreme za predstojeće spektakle u sarajevskoj Zetri. Ovih dana se družila sa sarajevskom rajom, pa je “uhvaćena” kako šopnguje u tržnom cetru, da bi navečer uživala u jednom sarajevskom restoranu.

A kako je zavladala epidemija razvoda dugogodišnjih brakova na estradnoj sceni, mnogi su se zabrinuli za opstanak braka Lepe Brene.

Nadarena Azira uči istiharu putem tespiha i pomaže ljudima: HOĆE LI BITI HAJR ILI ŠER

Prisjetili smo se predviđanja nadarene Azire koja joj je svojevremeno “vidjela” razvod braka.

Što se tiče Fahrete Jahić – Lepe Brene kašike joj pokazuju sitne zdravstvene probleme, ali bolnicu ne vidim.

– Mimo pjevanja, treća i četvrta kašika Breni pokazuju dva posla kojima će se baviti. No, kroz ove poslove će imati velikih problema pa bi najbolje bilo da ih i izbjegne. Šesta kašika joj pokazuje razvod braka pa neka se potrudi da do ovoga ne dođe. Ona ima prefinjen karakter koji u svemu traži ravnotežu, a ima izražen smisao za estetiku i uvijek lijepo i elegantno djeluje i zbog toga je privlačna.

Nadarena Azira

Nadarena Azira

– Ljubav, brak i djeca joj su najdragocjeniji i ima urođenu ljepotu i finoću ponašanja. Odličan je diplomata i rado je prihvaćena i viđena. Duboko je emotivna i koga voli kompletnu sebe daje. Sklona je finim stvarima i pojavama, ponašanju i izražavanju. Ima jako lijepo tijelo i puno fizičke energije. Tvrdoglava je, idealista i principijelna. Ona dobro zna šta traži od života i zbog svoje ambicije upornosti to i dobiva. Ima mnogo talenta za pjesmu, ples, glumu i živahna je, maštovita, šarmantna. Pretjerano je kritična, velikodušna, temperamentna, brza, samostalna i ne voli ničije savjete – kazala je svojevremeno nadarena Azira o Lepoj Breni. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending