Pratite nas

Poznati

Nives pjesmom zgrozila publiku: I ONDA SE ČUDITE ŠTO HRVATI NE PUNE ARENE

Published

on

Hrvatska pjevačica i model Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, nastupila je na festivalu u Vodicama gdje je izvela svoju novu pjesmu “Moja pila”.

Pjevačica se na pozornici pojavila u bijelom kompletu u kojem je istaknula duge noge i bujne grudi.

Dok je pjevala pjesmu “Moja pila”, izvodila je i zavodljiv ples, no njen nastup se mnogima nije svidio.

– I onda se čudite zašto hrvatski pjevači ne pune arene. Sa čim? Sa ovim? Brm, brm”, “Jadan ti je onaj ko i to sluša”, “Prejadno na tako mnogo načina”, “Vulgarno” – pisali su pratitelji ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

“Moja pila je top, top, top i staje samo na stop, stop, stop. Izgledom ih sve porazi, moja pila samo gazi. Gotovo da nema mane, samo jedan u nju stane, njega vozi još odavno, s njime juri maksimalno” – refren je pjesme koja je izazvala negativne komentare.

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending