Pratite nas

Poznati

Ne može ni Željko Joksimović u Hrvatsku: OTKAZAN KONCERT U OPATIJI

Published

on

Popularni Željko Joksimović imao je zakazan koncert u petak 24. jula na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Međutim, sve je otkazano, a obavještenje je dao organizator Festival Opatija. Oni su dodali da će kupljene ulaznice vrijediti za novi datum, s tim da oni koji žele povrat novca mogu to uraditi na mjestima gdje su ulaznice i kupili.

– Iako je nastup Željka Joksimovića pravovremeno dobio sve potrebne dozvole i ispunjeni su svi epidemiološki uvjeti, danas smo primili obavijest od MUP-a da se privremeno ne dozvoljava ulazak u RH građanima trećih susjednih zemalja čime se i ulazak u RH više ne dozvoljava ni planiranom izvođaču i popratnom osoblju. Iz tog smo razloga prisiljeni odgoditi nastup Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Čim epidemiološki uvjeti to dopuste, u najkraćem mogućem roku, objavit će se zamjenski datum nastupa – objasnili su zbog čega su primorani odgoditi najavljivani koncert.

Iz Policijske uprave Primorsko-goranske su dali slijedeći odgovor: .

– Planirano održavanje koncerta organizator je otkazao sukladno dosadašnjim Odlukama Stožera civilne zaštite o privremenoj zabrani prelaska graničnih prijelaza Republike Hrvatske, uvažavajući pritom upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te uzimajući u obzir epidemiološku sliku u susjednim trećim zemljama. Naime, ulazak u RH na temelju izdane i važeće potvrde o prijavi rada nije dovoljan razlog temeljem kojeg bi se izvođačima i pratećem osoblju na području glazbene, scenske, plesne i drugih umjetnosti omogućio ulazak u RH, bez obzira na činjenicu posjedovanja negativnoga testa na SARS-CoV-2 – objasnili su iz primorsko-goranske policije.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending