Pratite nas

Poznati

Ko će kome ko svoj svome: DA LI BRNABIĆKA SNOSI TROŠKOVE OPERACIJE ZA PROMJENU POLA KIKIJU?

Published

on

Kristijan Kiki Nikolić navodno dobija operaciju smanjena želuca čim izađe iz rijalitija, a sve to finansira bitna osoba iz vlasti. Pukla je priča da je riječ u muškarcu, a u kuloarima se priča da iza svega stoji Ana Brnabić!?

Kako je transvestit više puta isticao da ima velike probleme sa kilažom, koja mu stvara pakao od života već godinama, ali kako je oduvijek živio u nemaštini i bijedi i nije imao novca da rješava svoje stanje, sada se kolo sreće okreće.

Njega su cijelog života urnisali zbog kilaže, omalovažavali i diskriminisali. U “Parovima” je rekao kakav problem ima i da bi mu olakšalo ako bi mu neko pomogao da ga riješi, a rješenje se očigledno pojavilo.
“Kristijan Kiki ima stomak kao balon, što mu otežava kretanje, funkcionisanje uopšte. Njega su u školi svi tukli i šutirali jer je debeo. Nigdje nije mogao da dođe, a da ne kažu: “Evo debele nakaze”. On plače cijelog života jer je rođen s takvim problemom. Nekada je danima bio u depresiji i nije izlazio iz kuće, a znao je i da gladuje i da pada u nesvjest, ali problem nije nestajao.

Prvi koji su mu pružili ruku bili su ljudi sa Hepija. Uprkos tome što je transvestit od 150 kilograma, oni su ga primili u svoj rijaliti. Kada je ušao u vilu „Parova“, Kiki nije ni slutio da će to biti njegovo rješenje za mnoge probleme.

“Ja mogu da pojedem dvije kantice krema u momentu, jedem jer mi je želudac razvaljen. Želudac mi je kao kanta za smeće. Ja sam smeće, ja sam jedna kanta za otpatke, ne treba da živim ni dana ovakav“, rekao je Kiki jednom prilikom”, kaže izvor.

Prema jednoj verziji, Kikijevo jadikovanje i plakanje, njegove vapaje za pomoć čuo je jedan političar čija majka prati „Parove“ i oduševljena je Kikijem. Ona ga prosto obožava, pa je svom sinu rekla da mora da pomogne jednoj osobi koja je bolesna.

“Političar prvo nije shvatao ozbiljno staru majku, koja je zaluđena “Parovima”, i onda je nekoliko puta gledao baš kada je Kiki plakao i molio za pomoć. Ganulo ga je stanje mlade osobe. Bio je pogođen užasnim stanjem u kojem se Kiki nalazio. On je obećao majci da će mu pomoći i da će organizovati njegovu operaciju”, tvrdi sagovornik.

Imućni čovjek iz vrha vlasti kontaktirao je sa svojim ljudima iz najbolje klinike u gradu, sve je regulisao do zadnjeg dinara, a onda su oni stupili u kontakt sa produkcijom da obavijeste Kikija da ga po završetku rijalitija čeka operacija smanjivanja želuca.

Po drugoj, iza svega stoji Ana Brnabić, premijerka Srbije, ali zbog pozicije ne može direktno da učestvuje u cijeloj priči. Riješila je problem preko stranačkog kolege, koji će u njeno ime biti nosilac projekta.

“Kada je čuo da mu je političar sve platio i da će konačno riješiti svoje probleme i traume, Kiki je plakao kao kiša. Nije znao gdje se nalazi od sreće. Konačno će moći da živi normalnim životom i da bude kao svi drugi vršnjaci. On jedva čeka da se „Parovi“ završe, pa da krene na ispitivanja i postsne vitak i zdrav”, završava izvor.

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending