Pratite nas

Poznati

Nije više žgoljavko: EMIR ĐULOVIĆ NABIJA MIŠIĆE

Published

on

Kada je prije nekih šest – sedam godina pobijedio u OBN-ovom rijaliti šou Emir Đulović je bio visok žgoljav dječačić, kojeg je mogao jači vjetar otpuhati. Govorili su mu od milja da je “štapić bobi”.

Ali, godine sazrijevanja doniele su dosta promjena u njegovom životu. Nanizao je pofinu nisku pjkevačkih uspjeha, publika ga voli, ima posla, ima i djevojaka, mada suđena još nije stigla.

Svoje pratioce na Instragramu je prijatno iznenadio serijom fotografija iz teretane. Kaže da redovno trenira, a rezultatima se hvali. Ovog puta, on je to uradio na fotografijama koje je podijelio sa svojim pratiocima na „Instagramu“. Napravio je u teratani nekoliko selfija, na kojima posebno ističe mišiće na rukama.

Ovi kadrovi su oduševili mnoge dame koje prate ovog popularnog pjevača. BIlo je I udatih žena koje ga hvale, a on je javno rekao da ga udate žene ne zanimaju.

PROČITAJTE I OVO

Tein apel izlapio: KOGA BRIGA ZA NJENU MASKU…!!!

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending