Pratite nas

Poznati

Naomi Campbell u 53. godini dobila drugo dijete

Published

on

Foto: Instagram

U intervjuu za Time, slavna manekenka Naomi Kembel (Campbell) iznenadila je javnost otkrivši da nikada nije aktivno tražila muškarca s kojim bi imala djecu.

Iako je već u 50. godini postala majka prvog djeteta, koje je zabilježeno na naslovnici Voguea, Campbell je ponovno iznenadila objavivši rođenje drugog djeteta 2023. godine.

Manekenka je ranije priznala da njena djeca nisu usvojena. A je sada pojasnila da zapravo nije ni bila trudna. Usprkos tome, istakla je da su njeni mališani glavni prioritet u njenom životu i da se plaši svoje budućnosti kao samohrane majke.

Ova vijest je izazvala žestoke rasprave i glasine o tome da li je Campbell koristila surogat majku. Manekenka nije imala trudnički stomak nekoliko mjeseci prije objave drugog djeteta.

Naomi Campbell također je izrazila svoju zabrinutost. Posebno zbog nedovoljnog interesa mlađih generacija za roditeljstvo i isticala važnost ovog aspekta života, bez obzira na teške okolnosti.

Manekenka je otvoreno izjavila da je roditeljstvo uvijek isplativo i značajno. Tvrdi da nikada nije kasno postati majka, kako je ona sama dokazala u 53. godini svog života.

Poznati

Posveta rodnom gradu: Kemal Hasić pjeva o Sarajevu

Published

on

Posveta rodnom gradu: Kemal Hasić pjeva o Sarajevu

Poznati sarajevski izvođač Kemal Hasić donosi nam novu pjesmu pod nazivom “Sarajevo,” koja slavi ljepotu i energiju glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Vesela pjesma

Ova vesela pjesma, sa stihovima poput “Vodio me put života često s kraja na kraj svijeta, al’ je lažna ta ljepota, ne miriše sve što cvjeta“ prenosi radost i ponos prema rodnom gradu.

Autor muzike, teksta i aranžmana je Dilvad Felić Dado, renomirani bosanskohercegovački autor iz Bihaća, poznat po svojim mnogobrojnim hitovima. Dado je kroz svoju Produkciju “Digital Studio Dado Music” u Bihaću još jednom pokazao svoj neosporni talent i umijeće stvaranja muzike koja osvaja srca publike.

Kemal Hasić, svojim neprikosnovenim glasom, savršeno je interpretirao ovu pjesmu, donoseći joj autentičnost. Hasić je jedan od rijetkih izvođača koji može ovako iskreno i emotivno prenijeti ljepotu i duh Sarajeva, čime će ova pjesma postati prava himna grada.

– Prilikom stvaranja pjesme “Sarajevo” inspiraciju sam crpio iz duboke ljubavi prema glavnom gradu. Kao pjesnik i kompozitor htio sam prenijeti ljepotu, energiju i jedinstveni duh Sarajeva kroz muziku i stihove. Ova pjesma je posveta svim ljudima koji nose Sarajevo u srcu. Ma, gdje god da se nalazili, kao i svim ljudima dobre volje širom svijeta.

Izuzetno mi je drago što je moj dragi prijatelj Kemal Hasić svojim glasom uspio donijeti ovu predivnu pjesmu na način koji je istinski osjetljiv i radostan. Hvala kolegama muzičarima i svima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji. Saradnja sa mojim Kemom mi je uvijek pravo zadovoljstvo. Tako i na ovoj pjesmi. A naravno veliko hvala timu Hayat Production i svima koji su podržali ovaj projekat – istakao je Dilvad.

Emotivna priča

Hayat Production, poznata po svojoj dugogodišnjoj saradnji sa oba ova umjetnika, nije mogla da ne stane iza ovako sjajnog projekta.

Kadrovi spota, snimljeni u Sarajevu, dodatno su upotpunili emotivnu priču pjesme, prikazujući prelijepe dijelove grada, ulice i znamenitosti. Video je urađen u saradnji sa Anisom Mujanovićem, čime je vizuelni dojam podignut na još viši nivo.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending