Pratite nas

Poznati

Skandal obilježio Best Model Zagreb: Pobjednik poručio ‘izgledao sam kao afrička roba’

Published

on

Foto: Screenshoot Pink TV

Skandal obilježio Best Model Zagreb: Pobjednik poručio ‘izgledao sam kao afrička roba’

Nedavno su u hrvatskoj metropoli održani izbori za Lice godine i Best Model Zagreba u organizaciji poduzetnice i organizatorice Matee Jakopine.

U žiriju se našla Ava Karabatić koja je osim ocjenjivanja prelijepih modela i zapjevala.

No gdje god Ava dođe, ne manjka skandala. Naime, Splićanka se u backstageu verbalno sukobila s poznatom srpskom pjevačicom Sexy Sandrom o kojoj je brujala regija, a sad se ponovno vratila na scenu. Uzrok nesuglasica je bila vizažistica, odnosno odsutnost iste.

– Zvijezda nije odjevena, zvijezda je tek stigla i mora se odjenuti i sama našminkati – podbola je srpska pjevačica Avu na što joj je ona ljutito odgovorila:

– Je li to kolegica? Moja podrška kolegici, ali je li tako da to nije normalno. Oprosti nisam te vidjela… Je li tako da to nije normalno, pogotovo za nekog tko ima ime, prezime i brand iza sebe? Ja to nisam doživjela u 17 godina rada.

Lente su odnijeli prelijepa Lorena Čačija te influenser, novinar i rijaliti zvijezda – Ivan Bašić.

Ivan je na nacionalnoj frenkvenciji u emisiji otkrio kako mu se apsolutno ništa nije svidjelo. Bio ogorčen na stajling  koji su mu dodjeli, te isto tako svim kolegama novinarima prijetio da ne stave ni jednu fotografiju u medije.

– Na izboru mi se ništa nije svidjelo, izgledao sam kao afrička roda – rekao je Ivan.  (Naj portal)

 

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending