Pratite nas

Poznati

Saša Matić ispunjava želju fanova: KONCERT U TRAVNIKU 26. JULA

Published

on

Saša Matić već godinama puni najveće dvorane širom Balkana, a, na zadovoljstvo armije fanova u Srednjobosanskom kantonu, ali i okolnim grad ovima, on će 26. jula održati veliki koncert u Travniku.

Muzički događaj

Sigurno da će se tražiti karta više za ovaj odlični muzički događaj koji će se održati na platou ispred Katoličkog školskog centra Petar Barbarić sa početkom u 20 sati.

Već dvije decenije, Saša Matić važi za jednog od najboljih pjevača narodne muzike. On je taj imidž izgradio zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pjesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu.

Matić je poznat po velikom broju hitova, ali i dobroj atmosferi na koncertima.

“Maskara“, „Kad ljubav zakasni“, „Neke ptice nikad ne polete“, „Ko te ljubi ovih dana“, „Ružmarin“, „Poklonite mi nju za rođendan“, samo su neki od Sašinih hitova koji će se naći na repertoaru na koncertu u Travniku 26. jula.

– Saša Matić ima vjernu publiku širom Balkana. I već nekoliko godina ljudi iz Travnika i okolnih gradova traže da napravimo njegov veliki koncert. Saša Matić im je ispunio tu želju i stiže u naš grad 26. jula. Karte za parter koštaju 20 KM u pretprodaji, a 30 KM na dan koncerta.

U prodaju su puštene i VIP ulaznice po cijeni od 40 odnosno 50 KM, koliko će koštati na dan koncerta. Svi zainteresirani karte mogu kupiti putem platforme event.ba. Zajedno sa našim sponzorima Vlašić gradnjom, “Ramski sir” i mesnica “Bajra” pripremili smo i iznenađenja za posjetioce koncerta. Pokrovitelji koncerta su Ministarstvo obrazovanja, kulture i sporta Srednjobosanskog kantona i Općina Travnik.

Mnogobrojni koncerti

– Prije Saše Matića publiku će zagrijati “Natura orhestra” – kaže organizator Ivica Džambas, koji je posljednjih godina u Travniku i Jajcu organizirao koncerte Gibonnija, “Zabranjenog pušenja”, Dženana Lončarevića, Ace Luksa, Sergeja Ćetkovića, Peđe Jovanovića i mnogih drugih poznatih pjevača iz BiH i regiona.

Poznati

Dženan Lončarević se zvanično razveo 19. jula

Published

on

Foto: Stari Grad

Pjevač Dženan Lončarević razveo se od supruge Samire nakon 25 godina braka.

Par se zvanično razveo u petak 19. jula, saznaje Kurir.

Pjevač se sa suprugom nikada nije pojavljivao u javnosti, a živjeli su na relaciji Beograd – Prijepolje.

Samira i Dženan upoznali su se prije nego što je postao velika muzička zvijezda, a sudbonosno “da” izgovorili su 2006. godine.

Podsjećamo, vijest o njihovom razvodu dospjela je u javnost u aprilu ove godine, nakon čega se oglašavala i njegova bivša supruga po pitanju imovine i razloga razvoda.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending