Pratite nas

Poznati

Nakon što ga je “zabio iz kornera: KAKO JE SLIŠKOVIĆ DOBIO “HILJADARKU” NA ČELO?

Published

on

Bivši selektor fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine Baka Slišković gostovao je u podcastu Sport Kluba. Legendarni Mostarac prisjetio se nekih zanimljivih detalja iz svoje prebogate karijere. Sreća pa je pričao samo o sportu, te dase nije dotisaco ljubavnog žiota od Brene, preko Svetlane Kitić, do Alke Vujice.

Legendarni Baka ispričao je kako mu je Stjepan Spajić, dok je igrao za Hrvatski dragovoljac, jednom prilikom dao novčanicu od 1.000 njemačkih maraka. Bila je to utakmica s Rudešom u Drugoj HNL u kojoj su morali pobijediti.

“Kažem ja njemu: “Rođo, ne sekiraj se, zabit ću ga ja iz kornera”. A on kaže: “Zabij ga i hiljadu maraka je kod tebe”. I zabijem ga ja, a on trči preko cijelog terena, uzima onu novčanicu od hiljadu maraka, pljune na nju i lijepi mi je na čelo! Nasred terena! – prisjetio se Slišković.

 

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending