Pratite nas

Poznati

Najmlađa penzionerka: DRAGANA STOJANČEVIĆ SA 25 GODINA GANJA PENZIJU OD SVOGA 78-GODIŠNJEG PREMINULOG MUŽA

Published

on

Malo je poznato da je Smederevka Dragana Stojančević, učesnica “Zadruge 3”, u kojoj je imala nekoliko ljubavnih afera, udovica sa nepunih 25 godina. Ostala je iza muža, koji je preminuo u 78-oj godini života, a imao je ogromno bogatstvo i uživao dobru inostranu penziju.

Iako, nije baš jasno po kojem zakonskom osnovu je ostvarila penziju, Dragana je na svom Instagram profile napisala “U penziji”.

– Sve što mogu da vam kažem jeste da imam penziju i da sam zaradila dovoljno novca da mi ni pobeda u rijalitiju nije potrebna. Ja sad ulazim, a vi ćete već iskopati kako i na koji način sam sebi obezbedila penziju – rekla je za medije pred ulazak u “Zadrugu”.

Ono što je sasvim izvjesno izabranik njenog srca imao je ogroman kapital, koji je ona naslijedila. Što se tiče penzije, postoji jedino mogućnost da je Draganin pokojni muž sam sebi uplažćivao penzionu u nekoj od visoko azvijenih zemalja, pa ta sredstva može preuzeti njegova supruga. Za ostale vrste penzije Dragana teško da može ostvariti pravo prije 55 godina života. (Naj portal/Foto: Instagram)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending