Pratite nas

Poznati

Na pomolu nova afera: ALEN ISLAMOVIĆ NAZVAO TONIJA CETINSKOG „ĆORAK IZVOĐAČ“ IZ KOMŠILUKA

Published

on

Objava da će Cetinski biti zvijezda obilježavanja godišnjice ZOI-a 10. februara ove godine izazvala je brojne komentare, a na Facebooku je ljutito reagirao i bh. pijanist Vlado Podany, oglasila se i Hana Hadžiavdagić, a Tony Cetinski objavio je poruku:

Glas protiv Tonyjevog koncerta za godišnjicu Olimpijade u Sarajevu dao je i Alen Islamović, koji kaže:

“Ne treba Bosna i Hercegovina izvođače iz regije za dan grada Sarajeva, za 40 godina Olimpijade mislim da svojim snagama može uzdrmati regiju. Bosna je dala previše velikih brendova u muzici, sportu, kulturi, da je to neizbrisivo i žalosno je kad grad Sarajevo slavi neke datume da im za 40 godina Olimpijade dođe svirati i pjevati ćorak izvođač iz komšiluka.

To bi isto bilo da ja na trgu Bana Jelačića pjevam na Dan Grada Zagreba ili nešto slično, a to se, uvjeren sam, ne bi desilo dok sam živ.” – kazao je Islamović. (Naj portal)

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending