Pratite nas

Poznati

Melina Džinović upala u Harisovu vilu: POZVAO POLICIJU, A ONI MU ODUZELI PIŠTOLJ

Published

on

Tonci Plazibat/Cropix

Melina Džinović upala je u Harisovu vilu na Senjaku u Beogradu u kojoj on živi s kćerkom Đinom i sinom Kanom, objavili su srbijanski mediji.

Pjevač je pozvao policiju, nakon čega je Melina izjavila kako je Haris maltretira.

Nakon toga su policajci privremeno oduzeli Harisu pištolj koji pronašli u njegovoj kući, iako je imao dozvolu za njegovo nošenje.

– Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno. Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam s policijom sve vrijeme da saznam razlog – rekao je za Blic.rs.

Pjevač se u posljednje vrijeme često oglašava povodom razvoda od Meline, dok ona još uvijek nije ništa komentarisala.

– Da je ona imala interes da sačuva brak, ja vjerujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvijek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena – rekao je.

Također je naveo kako je tu bilo emotivnog i materijalnog iskorištavanja, ali da ga je nezahvalnost najviše boljela.

– Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: ‘Hvala ti ljubavi'… To moraš i da pokažeš nekim djeliima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako tašna košta 5.000, da sada ona meni vrati poklonom u vrijednosti od 5.000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš: ‘Ja ću platiti’, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen – ispričao je.

BONUS VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Nada Obrić o iskustvima sa kliničkom smrti: BILA SAM U RAJU, ZNAM ŠTA ME ČEKA

Published

on

Nada Obrić

Popularna Nada Obrić danas otvoreno priča o svojim zdravstvenim tegobama. No, to nije bio slučaj krajem prošlog vijeka.

Naime, kada je imala prvu hiruršku intervenciju bila je jako ljuta na Halida Muslimovića, koji je tada bio vlasnik revije “Naj” te dozvolio da se objavi vijest o njenim zdravstvenim tegobama. Tada je tvrdila da je to njena intima.

Međutim, vremenom je promijenila svoje mišljenje, pa je posljednjih godina započela veliku kampanju za čuvanje ženskog zdravlja. Pokušava svojim iskustvima i savjetima žene motivisati da redovno posjećuju ljekare i odlaze na sistematske preglede.

Nada je čak četiri puta operisala karcinom. Liječila se u Beogradu i Beču. Ljekari nisu bili ni malo optimistični, prognozirali su tek nekoliko mjeseci života, ali ona se lavovski izborila

– Moja kćerka živi u Beču i tamo je našla sjajnog doktora koji me je primio. U startu su loše prognoze bile. Izvađeno mi je pet tumora, rađena mi je bešika, pa sada nosim stomu. Dobro sam sad, držim se, ne dam se. Rijetko gdje izlazim, čuvam se od svih ovih bolesti. Pijem svako jutro aroniju i neke smjese koje sam napravila. Stavljam 200 grama suhih šljiva i po sto grama oraha i badema. Prelijem to medom, dodajem i ostalo koštunjavo voće. I to redovno uzimam – otkrila je Nada recept za bolji i zdraviji život.

– Ako je trebalo da nešto platim u ovozemaljskom životu, nadam se da je sad sve izmireno. Imala sam i kliničku smrt, da je tako nazovem. Znam da ću otići u raj, vidjela sam to. Prelijepo je to iskustvo – otkrila je popularna pjevačica.

A medavno je priča Nade Obrić u jednoj TV emisiji, vezana za ovovremenske djevojke, stigla i do TikTok platforme. (Naj portal)

 

@alo_portal Legenda narodne muzike Nada Obrić, poznata je kao žena koja nema dlake na jeziku, te otvoreno priča o svim društvenim temama koje su danas aktuelne. Pevačica u emisiji „Zakuvavanje“ bez zadrške govori o današnjim devojkama, koje sve više liče jedna na drugu 🤭 #alo #alodnevnenovine #nadaobric #generacijskijaz #fypシ #fypシ゚viral #fy #viralvideo ♬ original sound – Alo_portal

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending