Pratite nas

Poznati

Evo zašto je Melina izbjegla suočavanje s Harisom

Published

on

Haris i Melina Džinović

Evo zašto je Melina izbjegla suočavanje s Harisom

Haris Džinović je i zvanično razveden od Meline. Ona je vratila svoje prezime Galić, a otkriveno je zašto se nije pojavila u Sudu.

Džinović je, najprije, rekao da ne zna razloge njenog izostanka, ali su mediji prenijeli da ona i nije bila u obavezi da prisustvuje parnici.

Melina, prema svim pravnim stavkama, nije ni bila u obavezi da se pojavi, već je bilo dovoljno da dođe samo njen advokat koji je zastupa. Kako se dalje navodi, brak se može razvesti i u slučaju odsustva stranke, što se ovoga puta i desilo.

Podsjetimo, Haris je po izlasku i sudnice opleo po bivšoj supruzi.

– Ne znam da li vjerujem u brak, ne znam šta bih rekao… Savjet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promašena institucija. Ženama ne vjerujem. Melina je nikakva. Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja. Ako neko izda porodicu, to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju, ali ne pada mi napamet da provjeram. Jedno od dvoje nasljednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, rijetko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu – rekao je Haris.

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending