Pratite nas

Info

Ljubav prema “Veležu” nema cijenu: MOSTARAC IZ HOLANDIJE KUPIO 1.000 ULAZNICA!

Published

on

Iako se, zbog korone virusa, sve fudbalske utakmice u BiH, igraju pred praznim tribinama, mostarski “Velež”, izgleda ima svoju publiku. Naime, navijači kupuju ulaznice, bez obzira što ne mogu ući u stadion u Vrapčićima.

Primjera radi za utakmicu sa Krupom, koju je Velež dobio rezultatom 2:0 prodato je čak 4.128 ulaznica. Od ranije je poznato da je Mostarac poi menu Senad, koji živi u Holandiji kupio 1.000 ulaznica.

“Ovim putem se iskreno zahvaljujemo našim navijačima na ogromnoj podršci, koja daje dodatnu snagu pred nove izazove koji su pred nama. Naredno kolo Rođeni gostuju starom sportskom rivalu i branitelju titule prvaka BiH FK Sarajevo, a nakon toga u Mostar dolazi ekipa FK Tuzla City”, poručili su iz FK Velež.

Inače, cijena ulaznica je bila 5 maraka, pa je Velež ovom akcijom uprihodio više od 20 tisuća maraka. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending