Pratite nas

Poznati

Lepa Brena priprema dvije spektakularne sarajevske noći: SVE JE MANJE KARATA

Published

on

Lepa Brena

Lepa Brena priprema dvije spektakularne sarajevske noći

Lepa Brena se vraća u Sarajevo nakon petnaest godina, na veliku scenu, u Zetru, 20. i 21. aprila 2024. godine, i uz svjetsku produkciju, specijalne efekte i posebno pripremljenu, najveću scenu koja je do sada viđena u Zetri na kojoj će izvest svoje najveće hitove.

Simbolično bh.turneja pod imenom „Imam pesmu da vam pevam“ kreće baš iz Sarajeva u godini u kojoj se obilježava 40 godina od Zimskih olimpijskih igara. I tada, kao i sada, Lepa Brena je bila nezaobilazna osoba na našim prostorima. Tada je nastupila zajedno s Đorđe Balaševićem na Olimpijskim igrama te 1984. godine u Sarajevu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena, jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, uvijek je pomjerala granice na muzičkoj sceni. Tako će biti i ovog puta, jer s posebnom pažnjom priprema dvije spektakularne sarajevske noći.

Kako od organizatora saznajemo, karata je sve manje, jer se sarajevska publika uželjela svih hitova ove zvijezde.

Svi oni koji svoje karte još nisu kupili mogu ih kupiti putem sistema kupikartu.ba te putem oficijalnih lokalnih prodajnih mjesta u Sarajevu, na platou “Skenderije” i u Ferhadiji. (Naj portal)

Poznati

Nada Obrić o iskustvima sa kliničkom smrti: BILA SAM U RAJU, ZNAM ŠTA ME ČEKA

Published

on

Nada Obrić

Popularna Nada Obrić danas otvoreno priča o svojim zdravstvenim tegobama. No, to nije bio slučaj krajem prošlog vijeka.

Naime, kada je imala prvu hiruršku intervenciju bila je jako ljuta na Halida Muslimovića, koji je tada bio vlasnik revije “Naj” te dozvolio da se objavi vijest o njenim zdravstvenim tegobama. Tada je tvrdila da je to njena intima.

Međutim, vremenom je promijenila svoje mišljenje, pa je posljednjih godina započela veliku kampanju za čuvanje ženskog zdravlja. Pokušava svojim iskustvima i savjetima žene motivisati da redovno posjećuju ljekare i odlaze na sistematske preglede.

Nada je čak četiri puta operisala karcinom. Liječila se u Beogradu i Beču. Ljekari nisu bili ni malo optimistični, prognozirali su tek nekoliko mjeseci života, ali ona se lavovski izborila

– Moja kćerka živi u Beču i tamo je našla sjajnog doktora koji me je primio. U startu su loše prognoze bile. Izvađeno mi je pet tumora, rađena mi je bešika, pa sada nosim stomu. Dobro sam sad, držim se, ne dam se. Rijetko gdje izlazim, čuvam se od svih ovih bolesti. Pijem svako jutro aroniju i neke smjese koje sam napravila. Stavljam 200 grama suhih šljiva i po sto grama oraha i badema. Prelijem to medom, dodajem i ostalo koštunjavo voće. I to redovno uzimam – otkrila je Nada recept za bolji i zdraviji život.

– Ako je trebalo da nešto platim u ovozemaljskom životu, nadam se da je sad sve izmireno. Imala sam i kliničku smrt, da je tako nazovem. Znam da ću otići u raj, vidjela sam to. Prelijepo je to iskustvo – otkrila je popularna pjevačica.

A medavno je priča Nade Obrić u jednoj TV emisiji, vezana za ovovremenske djevojke, stigla i do TikTok platforme. (Naj portal)

 

@alo_portal Legenda narodne muzike Nada Obrić, poznata je kao žena koja nema dlake na jeziku, te otvoreno priča o svim društvenim temama koje su danas aktuelne. Pevačica u emisiji „Zakuvavanje“ bez zadrške govori o današnjim devojkama, koje sve više liče jedna na drugu 🤭 #alo #alodnevnenovine #nadaobric #generacijskijaz #fypシ #fypシ゚viral #fy #viralvideo ♬ original sound – Alo_portal

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending