Pratite nas

Poznati

Naj spomenar: KAD BRENA, NEDA I ĐOLE ZAPJEVAJU „BEĆARAC“

Published

on

Pronašli smo zaniljivi snimak na kojem su legende jugoslovenske muzičke scene, Lepa Brena, Neda Ukraden i pokojni Đole Balašević. Oni su bili gosti kultne emisije “Muzički tobogan”, a domaćin čuvenog programa bio je dobro poznati Minja Subota.

Muzičke zvijezde su zajedno otpjevala pjesmu “Bećarac” i bez sumnje po ko zna koji put oduševile sve koji su bili kraj malih ekrana u tom momentu, a i danas sve one koji sa nostalgijom gledaju na neka prošla vremena.

Pomenuti video datira iz 1990. godine i vjerujemo da je mnoge vratio u period njihove mladosti ili djetinjstva.

“Muzički tobogan” je bila značajna emisija i danas se pamti kao program za djecu koji je objedinjavao svijet muzike, igre i poezije., a u svakoj emisiji su nastupali umjetnici iz svih tadašnjih republika i pokrajina. (Naj portal)

@nevernik2104

#viraltiktok #fypシ #nostalgija #panonskimornar #balaševićzauvijek #bistrooki #djolebalaševic #nedaukraden #lepabrena #muzičkitobogan @Vladimir Vlad Savić

♬ original sound – Vladimir Vlad Savić

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending