Pratite nas

Poznati

Izrečena zabrana: HARIS I MELINA NE SMIJU DA PRILAZE JEDNO DRUGOM

Published

on

NOVA.RS

Izrečena zabrana: HARIS I MELINA NE SMIJU DA PRILAZE JEDNO DRUGOM

Policija je nakon sinoćnje drame u Beogradu izrekla hitnu mjeru zabrane prilaska i Harisu Džinoviću i njegovoj bivšoj ženi Melini.

Blic saznaje da izrečena zabrana podrazumijeva da ne smiju prilaziti jedno drugom. O incidentu je obaviješteno tužilaštvo, koje je tražilo od policije izvještaj o ovom slučaju.

Podsjetimo, pjevač tvrdi da je Melina sinoć upala u njegovu kuću na Senjaku, u kojoj on živi sa njihovom djecom, sinom Kanom i kćerkom Đinom.

Melina Džinović upala u Harisovu vilu: POZVAO POLICIJU, A ONI MU ODUZELI PIŠTOLJ

Čim je Melina došla, Haris je pozvao policiju – on smatra da ga je bivša verbalno napala, dok je ona stanovišta da je Haris maltretira.

Već sedmicama traje saga o njihovom razvodu, a Haris svakodnevno u intervjuima optužuje Melinu da ga je varala duže.

Ona se o ovom slučaju još nijednom nije oglasila.

Podsjetimo, pjevač Haris Džinović je oko dva poslije ponoći izašao iz policijske stanice u kojoj je davao izjavu povodom “verbalnog napada” bivše supruge Meline.

Haris je iz policijske stanice izašao sa sinom Kanom koji je sve vrijeme bio uz oca i advokatom.

Poznati

Nada Obrić o iskustvima sa kliničkom smrti: BILA SAM U RAJU, ZNAM ŠTA ME ČEKA

Published

on

Nada Obrić

Popularna Nada Obrić danas otvoreno priča o svojim zdravstvenim tegobama. No, to nije bio slučaj krajem prošlog vijeka.

Naime, kada je imala prvu hiruršku intervenciju bila je jako ljuta na Halida Muslimovića, koji je tada bio vlasnik revije “Naj” te dozvolio da se objavi vijest o njenim zdravstvenim tegobama. Tada je tvrdila da je to njena intima.

Međutim, vremenom je promijenila svoje mišljenje, pa je posljednjih godina započela veliku kampanju za čuvanje ženskog zdravlja. Pokušava svojim iskustvima i savjetima žene motivisati da redovno posjećuju ljekare i odlaze na sistematske preglede.

Nada je čak četiri puta operisala karcinom. Liječila se u Beogradu i Beču. Ljekari nisu bili ni malo optimistični, prognozirali su tek nekoliko mjeseci života, ali ona se lavovski izborila

– Moja kćerka živi u Beču i tamo je našla sjajnog doktora koji me je primio. U startu su loše prognoze bile. Izvađeno mi je pet tumora, rađena mi je bešika, pa sada nosim stomu. Dobro sam sad, držim se, ne dam se. Rijetko gdje izlazim, čuvam se od svih ovih bolesti. Pijem svako jutro aroniju i neke smjese koje sam napravila. Stavljam 200 grama suhih šljiva i po sto grama oraha i badema. Prelijem to medom, dodajem i ostalo koštunjavo voće. I to redovno uzimam – otkrila je Nada recept za bolji i zdraviji život.

– Ako je trebalo da nešto platim u ovozemaljskom životu, nadam se da je sad sve izmireno. Imala sam i kliničku smrt, da je tako nazovem. Znam da ću otići u raj, vidjela sam to. Prelijepo je to iskustvo – otkrila je popularna pjevačica.

A medavno je priča Nade Obrić u jednoj TV emisiji, vezana za ovovremenske djevojke, stigla i do TikTok platforme. (Naj portal)

 

@alo_portal Legenda narodne muzike Nada Obrić, poznata je kao žena koja nema dlake na jeziku, te otvoreno priča o svim društvenim temama koje su danas aktuelne. Pevačica u emisiji „Zakuvavanje“ bez zadrške govori o današnjim devojkama, koje sve više liče jedna na drugu 🤭 #alo #alodnevnenovine #nadaobric #generacijskijaz #fypシ #fypシ゚viral #fy #viralvideo ♬ original sound – Alo_portal

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending