Pratite nas

Poznati

Kralj dobrog provoda i u Budvi napravio popis stanovništva

Published

on

Kralj dobrog provoda i miljenik ženskog dijela publike Šako Polumenta sinoć je sa svojim ‘Verse” bendom nastupao u klubu “Omnia” u Budvi. I očekivano, doveo atmosferu do usijanja.

Koliko je Šako omiljen dovoljno govori podatak da svaki klub popuni do posljednjeg mjesta. Uvijek napravi noć za pamćenje. Tako se često mogu čuti komentari “da je Šako napravio popis stanovništva”.

Pjevač je nizao svoje najveće hitove „Eh, kad bi ti“, „Ljepša od noći“, “Još te volim baksuze” „E, što nisam sunce“, „Halo ja sam“…

Lavina emocija prštala je klubom kada je Polumenta zapjevao svoje dobro poznate balade poput: „Dišem za tebe“, „Pod sjajem ružičastih zvijezda“.

Da je kralj dobrog provoda još jednom je dokazao. Time je poslao jasnu poruku da nas čeka vrelo ljeto uz najbolji provod sa Šakom Polumentom.

 

Poznati

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Published

on

Rijaliti zvijezda Ivan Bašić ponovno kuha: “Žao mi je što nije bilo Renata Ercega”

Poznata kulinarska emisija “Večera za pet” vratila se u boljem izdanju.

Nove epizode kulinarskog showa, u kojem se petero kandidata natječe u kulinarskim sposobnostima, već su godinama jedna od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.

Najviše je upamćena po zagrebačkoj sedmici kada je kulinarskim sposobnostima influenser Ivan Bašić izazvao podijeljena mišljenja Hrvata i dosegnuo gledanost od gotovo 9 miliona na području cijelog regiona bivše EX YU.

Sada se vraća ponovno, no ovoga puta ne na male ekrane, već na YouTube kanal ‘Mulci’, a dobili su i novo ime ‘Večera za pet by Mulci’.

Naime, Mulce su pokrenuli utjecajni hrvatski influenceri Antonio Anđelić, poznatiji po nadimku ‘Nucci Bebo’, i Anthony Vilanca, umjetničkog imena ‘Crni Ante’. Njih dvojica zajedno imaju više od milion pratitelja.

U prvoj epizodi ovog projekta našli su se Best model Zagreba, influenser i rijaliti zvijezda Ivan Bašić, Crni Ante, Igor Jadan, Nucci, Bibo TV i Paolo.

Kako se Ivan ponovno snašao u kuhanju, zašto misli da Barbi Afrika nije ‘luda’, zašto mu fali njen bivši Renato Erceg i kako su se dečki proveli, pogledajte u epizodi koja je dostupna na YouTube kanalu ‘Mulci

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending