Pratite nas

Poznati

Italijanski glumac pred novim izazovom: MARCO COLAO ZBOG ULOGE UČI NAŠ JEZIK

Published

on

Italijanski model i glumac Marco Colao pored internacionalne karijere uporedo gradi karijeru u Los Anđelesu, Holivudu. Priznaje da je biti tamo pravi izazov za jednog glumca, posebno što je Holivud najveća filmska industrija u svijetu.

Ovaj mladi uspješni glumac kod nas je postao zapažen zbog reklama raznih italijanskih brendova kao i zbog popularne italijanske serije ” Ženski raj “.

Marco priznaje da svakom umjetniku godi kada pohvale stižu iz drugih zemalja, ali isto tako otvaraju se šanse i za nove projekte.

Tako je nedavno stigao poziv od reditelja sa naših prostora koji ga želi u novom projektu, što je posebno iznenadilo i oduševilo. Marco je itekako upoznat sa našom glumačkom scenom i smatra da imamo dobre i kvalitetne glumce sa kojima bi volio da se nađe na istom projektu. Posebno što neki uporedo grade karijeru također u Holivudu.

Ono što je posebno zanimljivo da kroz novu ulogu šarmatni Italijan bi morao da nauči i naš jezik. Tako bi i samoj publici to bio pravi izazov jer sigurni smo da “sočne riječi ” bi bile simpatične kada izgovaraju stranci. A Marco Colao pored odličnog projekta upoznao bi se sa kulturama naše zemlje i time odnio pored italijanskog i balkanski šarm direktno u Holivud.

 

Poznati

Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA

Published

on

Foto: Brendan McDermid/REUTERS
Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA
“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu prije nekoliko godina prozvao cijeli svijet, predvidjela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini. Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsjednik također razboljeti.

– Predsjednik, 45. po redu, razboljet će se i ostat će gluv. A otkriće mu se i tumor na mozgu – rekla je baba Vanga.

Na društvenim mrežama danas se, očekivano, ponovo priča o proročanstvu Babe Vange da će Tramp ostati gluh.

Razlog naravno jučerašnji pokušaj atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa tokom predizbornog skupu u Butleru, Pennsylvaniji. Tada je Tramp pogođen u uho, nakon čega se podigao obljiven krvlju koja je šikljala iz uha.

FBI je objavio ime napadača, kazavši da se radi o 20-godišnjem Thomas Matthew Crooksu.

– FBI je identificirao Thomasa Matthewa Crooksa, 20, iz Bethel Parka, Pennsylvania, kao subjekta umiješanog u pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Trampa (Donalda Trumpa) 13. jula u Butleru, Pennsylvania – navodi se u saopćenju saveznih istražitelja.

Što se baba Vange tiče, ona je predvidjela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno  atentat  na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidjela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit.

(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending