Pratite nas

Poznati

Emina Jahović se prvi put udala sa 17 godina

Published

on

Emina Jahović se prvi put udala sa 17 godina

Pjevačica Emina Jahović svoj ljubavni život oduvijek je skrivala od javnosti. Međutim, neki detalji ipak su ugledali svjetlo dana.

Tako se o njenom braku s turskim pjevačem Mustafom Sandalom dosta toga zna, dok je situacija potpuno obrnuta kad je riječ o prvom vjenčanju s njenim sugrađaninom iz Novog Pazara.

Mnogi ne znaju da je Emina prije Sandala već bila u braku, iako je tada bila maloljetna. Naime, Emina je kao tinejdžerica ludo bila zaljubljena u jednog Aladina zbog kojeg je i pobjegla od kuće. Međutim, kao mnoge mladelačke ljubavi, ni ova nije opstala.

U braku su proveli samo šest mjeseci, nakon čega su shvatili da je to bila greška. No, pjevačica se ovog odnosa nikad nije sramila, naprotiv, o braku je jednom otvoreno i govorila i otkrila kako je tada izgledala.

Pjevačica je više nego slikovito opisala kako je izgledao dan kada je izgovorila ‘da’.

– Nisam čak ni bila punoljetna. Lijepo je to bilo, imala sam lijepu vjenčanicu i prekratku kosu, centimetar i pol. Lijepe su te neke ozbiljne stvari koje vam se dogode kad ste mladi. Poslije toga kad zakasnite, to je malo ozbiljna situacija – rekla je svojevremeno Emina.

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending