Pratite nas

Izdvojeno

Jelena Karleuša i Rasta 30. juna na Belgrade Music Week-u

Published

on

Jelena Karleuša i Rasta 30. juna na Belgrade Music Week-u

Beogradsko Ušće će biti epicentar šestog izdanja jednog od najvećih i najznačajnijih festivala urbane muzike u regionu, Belgrade Music Week-a, u organizaciji Skymusic-a.

Više od 25 izvođača

Festival će obilježiti nastupi više od 25 popularnih izvođača, kao i najsavremenija audio-vizuelna produkcija, besprijekorne bine i najnapredniji scenski efekti. Ovaj multimedijalni prostor na ušću dvije rijeke ugostiće posjetioce iz čitavog regiona.

Posljednje festivalske večeri, 30. juna, nastupiće Jelena Karleuša i Stefan Đurić Rasta. Jelena Karleuša, regionalna muzička zvijezda, najavila je mega spektakl na Ušću. Publiku očekuje “spejsšatl” i “budućnost”. Njeno četvrto pojavljivanje na Belgrade Music Week-u biće posebno i spektakularno iz više razloga. Jer uz njenu energiju, pirotehniku, efekte, igrače i cjelokupan nastup biti nezaboravno iskustvo.

Poznat po svojim inovativnim produkcijama i zaraznim numerama koje su redefinisale reggaeton, trap i hip-hop, Rasta kombinuje moderne beatove sa autentičnim lirskim izrazom, što ga je učinilo ikonom nove generacije.

Ozbiljna playlista

Svojim prepoznatljivim zvukom, popularni izvođač je osvojio srca publike širom Balkana, a njegovi hitovi poput „Euforija“, „Kavasaki“, i „Adio Amore“ su postali neizostavni element svake ozbiljnije muzičke playliste.

Tekst: Slavica Danilović (Naj portal)
Foto: Skymusic

 

Izdvojeno

Pjevačica umalo da bude uhapšena: MUŽ JE SAKRIO U KOLA I PREVEZAO PREKO GRANICE

Published

on

Pjevačica umalo da bude uhapšena: MUŽ JE SAKRIO U KOLA I PREVEZAO PREKO GRANICE

Pjevačica Anke Pecnik proslavila se u takmičenju “Nikad nije kasno”, a njena životna priča šokirala je mnoge.

Rizikovala da je uhapse

Anka je otkrila da je zbog supruga rizikovala da je uhapse i deportuju, ali da je rizik vrijedio.

– Studirala sam u Bratislavi, moj suprug je živeo u Austriji. Upoznao me je na jednom koncertu gdje sam pjevala i tako je to poznanstvo krenulo. On je stalno dolazo za mnom i jednom mi je rekao kako ću biti njegova žena. Ja sam tada njemu odgovorila kako nema šanse. Nije prošlo nekoliko mjeseci, čak sam mu i pogrešnu adresu dala, ali sudbina je imala drugačije planove – pričala je jednom prilikom nekadašnja finalistkinja “Nikad nije kasno”.

– Jednog dana vratila sam se u stari studentski dom, i on je sjedio tamo. To je zaista tako bilo. Pitala sam ga šta radi tu kaže da me je tražio i čekao da dođem. Tada sam ostala bez reči, zaista je bila sudbina i tako je to krenulo.

Njihova ljubav naišla je na prvu veliku prepreku kada nisu htjeli da joj odobre vizu, nakon čega se zaljubljeni par odlučio na krajnju mjeru za opstanak njihove veze.

Zaljubila sam se

– Bilo je mnogo teško, ali ja sam se zaljubila i bila sam spremna da odem u Austriju po svaku cijenu. Pošto nisu htjeli da me puste na lijep način, muž me je sakrio u kola i prevezao preko granice – prisetila se Anka.

Ona je sa mužem otpočela novi život i osnovala porodicu, a studijama se nikada nije vratila i tvrdi da se ne kaje jer je ona stvorena za binu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending