Pratite nas

Poznati

Jelena Karleuša priznala: U FAZI SAM SPORAZUMNOG RAZVODA SA SUPRUGOM

Published

on

Jelena Karleuša priznala: U FAZI SAM SPORAZUMNOG RAZVODA SA SUPRUGOM

Regionalna muzička zvijezda, Jelena Karleuša, pojavila se u besprekornoj bijeloj kreaciji u stilu Merlin Monro na ovogodišnjem izboru za Miss Srbije.

– Teško da ću biti na visini zadatka pored ovakvih ljepotica, ali sam se potrudila – bila je iskrena Karleuša.

– Smatram da, pored ljepote, one posjeduju i harizmu, šarm i intelekt. Nadam se da će pobijediti ona koja nosi i ono što se zove unutrašnja ljepota – istakla je pjevačica.

Jelena ovog puta nije bila gošća, već je dobila i vrlo (ne)zahvalnu ulogu predsjednice stručnog žirija ovog izbora:

– Maštala sam da se prijavim za izbor, ali nisam nikada bila dovoljno lijepa kao ove djevojke.

U tom smislu, pjevačica se osvrnula na koncept ljepote:

– Fizički izgled je kratkog daha, a ono što ženu zaista čini opasnom i neodoljivom je njen duh.

Iako uvijek ističe da je Srbija poznata po najljepšim ženama, dodala je i da sebe uopšte ne ubraja u lijepe žene:

– Mogu da kažem da sam interesantna i zabavna žena, nikako dosadna.

Uputila je riječi hvale za jednu od najpoznatijih glumica srbijanskog glumišta:

– Prva osoba koja mi pada na pamet kada pomislim na lijepu ženu je Snežana Savić. Ona je klasična ljepotica a la Monica Bellucci, i to njena preteča.

Na poslovnom planu joj zaista cvjetaju ruže, jer je trenutno u prodaji peti tiraž njenog dvostrukog albuma. Međutim, na ljubavnom planu, situacija nije baš najbolja:

– Trenutno sam u fazi sporazumnog razvoda sa suprugom – priznala je Jelena.

Ipak, pjevačica nema razloga za brigu, jer ima dvije sjajne kćerke, na čije uspjehe je veoma ponosna. Mlađa kćerka Nika je nedavno proslavila malu maturu, trenira odbojku, a veoma je zanima i fudbal, pa ju je Jelena ispratila na
Europsko prvenstvo, koje se trenutno održava u Njemačkoj.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Poznati

Posveta rodnom gradu: Kemal Hasić pjeva o Sarajevu

Published

on

Posveta rodnom gradu: Kemal Hasić pjeva o Sarajevu

Poznati sarajevski izvođač Kemal Hasić donosi nam novu pjesmu pod nazivom “Sarajevo,” koja slavi ljepotu i energiju glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Vesela pjesma

Ova vesela pjesma, sa stihovima poput “Vodio me put života često s kraja na kraj svijeta, al’ je lažna ta ljepota, ne miriše sve što cvjeta“ prenosi radost i ponos prema rodnom gradu.

Autor muzike, teksta i aranžmana je Dilvad Felić Dado, renomirani bosanskohercegovački autor iz Bihaća, poznat po svojim mnogobrojnim hitovima. Dado je kroz svoju Produkciju “Digital Studio Dado Music” u Bihaću još jednom pokazao svoj neosporni talent i umijeće stvaranja muzike koja osvaja srca publike.

Kemal Hasić, svojim neprikosnovenim glasom, savršeno je interpretirao ovu pjesmu, donoseći joj autentičnost. Hasić je jedan od rijetkih izvođača koji može ovako iskreno i emotivno prenijeti ljepotu i duh Sarajeva, čime će ova pjesma postati prava himna grada.

– Prilikom stvaranja pjesme “Sarajevo” inspiraciju sam crpio iz duboke ljubavi prema glavnom gradu. Kao pjesnik i kompozitor htio sam prenijeti ljepotu, energiju i jedinstveni duh Sarajeva kroz muziku i stihove. Ova pjesma je posveta svim ljudima koji nose Sarajevo u srcu. Ma, gdje god da se nalazili, kao i svim ljudima dobre volje širom svijeta.

Izuzetno mi je drago što je moj dragi prijatelj Kemal Hasić svojim glasom uspio donijeti ovu predivnu pjesmu na način koji je istinski osjetljiv i radostan. Hvala kolegama muzičarima i svima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji. Saradnja sa mojim Kemom mi je uvijek pravo zadovoljstvo. Tako i na ovoj pjesmi. A naravno veliko hvala timu Hayat Production i svima koji su podržali ovaj projekat – istakao je Dilvad.

Emotivna priča

Hayat Production, poznata po svojoj dugogodišnjoj saradnji sa oba ova umjetnika, nije mogla da ne stane iza ovako sjajnog projekta.

Kadrovi spota, snimljeni u Sarajevu, dodatno su upotpunili emotivnu priču pjesme, prikazujući prelijepe dijelove grada, ulice i znamenitosti. Video je urađen u saradnji sa Anisom Mujanovićem, čime je vizuelni dojam podignut na još viši nivo.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending