Pratite nas

Parapsihologija

Izaberite bubamaru: JEDNA DONOSI OGROMNU SREĆU TOKOM JULA!

Published

on

Bubamare su jedan od najpoznatijih simbola sreće, a upravo se svi sreći nadamo tokom ovog ljetnog mjeseca.

Ako ste izabrali bubamaru 1:
Vi neke stvari krijete o sebi i ne želite neke stvari nikome da sopštite. A, zapravo, krijete da vam se jedna osoba već dugo vremena dopada i da je želite kraj sebe. Međutim, vi baš i niste previše optimistični da ćete sa tom osobom ikada započeti vezu.

Ipak, vas će velika sreća pogledati tokom jula, čak vas očekuje početak veze sa tom osobom. Upravo će ta osoba tokom jula početi da se bori za vašu ljubav i za vaše povjerenje i vi ćete pred sam kraj mjeseca sa tom osobom započeti jako kvalitetnu ljubavnu priču. Vama će mesec juli donijeti nešto fantastično, a to je početak ljubavne priče.

Ako ste izabrali bubamaru 2:
Čuda se dešavaju onima koji u njih vjeruju, a vama će juli upravo donijeti mala čuda. Zaista se malim čudima može nazvati sve ono što će vam donijeti ovaj mjesec. Jedno je sigurno, a to je da ćete vi zbog svih tih dešavanja tokom cijelog mjeseca biti odlično raspoloženi.

Prvo što će vam donijeti juli biće brojna divna dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Vaša veza će funkcionisati skoro pa savršeno. Vas tokom jula očekuje i nešto što se zaista može nazvati čudom, a to je ostvarenje vašeg velikog ljubavnog sna.

Osim toga vi ćete tokom ovog mjeseca apolutno moći da budete zadovoljni i sa dešavanjima na drugim planovima vašeg života. Vas će aposlutno svuda pratiti velika sreća i zbog toga će vam juli biti čaroban.

Ako ste izabrali bubamaru 3:
Vama će juli donijeti više sreće nego što ste ukupno sreće u životu imali od početka godine pa do sada. Iako vam to zvuči malo vjerovatno, vi ćete i sami shvatiti da je to istina na kraju jula.

Prvo će vam ovaj mjesec donijeti nešto što već dugo vremena pokušavate da učinite. Vi ćete zapravo tokom jula uspjeti da se izborite za ostvarenje jednog vašeg životnog cilja. Vas očekuje nešto što će vam biti od nemjerljivog značaja.

Nakon toga očekuje vas istinsko uživanje u sreći zbog dešavanja na svim planovima vašeg života. Vi, prije svega, tokom jula nećete imati nikakvih problema sa zdravljem. Isto to se može reći i za vaše finansije, jer će vaša finansijska situacija tokom jula biti skoro pa savršena zbog brojnih novčanih dobitaka.

Ipak, vama će postupci vašeg partnera obilježiti mjesec juli i to na jedan prelijep način. Vaš partner će se tokom jula truditi kao nikada ranije da vam dokaže svoju ljubav i on će vam priređivati brojna prelijepa iznenađenja zbog kojih ćete moći da shvatite da ste u vezi sa osobom koja je na sve spremna zarad vaše sreće.

Osim toga vama će se tokom jula pružiti i neke prilike za sreću na koje vi već jako dugo vremena čekate, a o čemu se tačno radi vi ćete morati da sačekate i da vidite sami. Uglavnom juli će vam biti aposlutno nestvaran i vi ćete tokom njega samo za sreću znati.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending