Pratite nas

Parapsihologija

Znaci (ne) sreće: ŠTA ZNAČI KAD VAM UJUTRO DOLETI GOLUB, ZAKREŠTI VRANA, VIDITE TRUDNICU, MRTVAČKA KOLA…

Published

on

Kakav će vam biti dan, možete znati čim izađete iz kuće. Ukoliko redovno budete obraćali pažnju na određene znake, ojačaćete svoju auru, a time postajete osjetljiviji na energiju okruženja.

Naime, sve što se dešava oko nas, šalje nam poruke – drveće, cvijeće, ptice, ljudi, automobili, saobraćaj, samo ih treba protumačiti. U skladu sa tim tog dana treba da budemo spokojni ili oprezni.

Može se reći da su ova vjerovanja ukorijenjena u svim kulturama, a čak se i simboli tumače na gotovo isti način. Prema ovome možete biti sumnjičavi, ali pokušajte da se uvjerite, već danas.

Pozitivni znaci ukazuju na dobre ishode. Poj gugutke donosi lijepe vijesti, cvrkut ptice prijatne momente, a let sreću.

Ukoliko vam na prozor ili ogradu terase sleti golub, znajte da ćete imati neplanirane troškove.

Dobri znaci pred polazak na put ili pred početak novog posla su kada sretnete lijepo obučenog čovjeka, trudnu ženu, djecu koja se igraju ili ljepoticu sa nakitom. Posebno će vas pratiti sreća ako sretnete nekoga kome se divite.

Ukoliko putujete i pored ili iznad puta ugledate sovu, rodu ili lastavicu, budite spokojni, jer će se dan završiti bolje nego što ste mogli da se nadate.
Negativni znaci su krik vrane ili svrake, kad sretnete čovjeka koji nosi veliki teret, ugledate vozilo pogrebne usluge. Ti vidljivi znaci su zapravo odgovori na vaše misli tog momenta.

Znaci neuspeha su prosjak kog ugledate, gubljenje dragog predmeta, put blokiran građevinskim mašinama ili kad vidite saobraćajku, kamion, đubretare, vozila gradskog zelenila ili vidite rušenje kuće.

Postoji još jedan veoma loš znak, ali od nesreću koja se nagovještava možete da izbjegnete. Kada životinja pretrčava put kojim vozite, zastanite i pomjerite se sa puta, da vas pretekne drugo vozilo i time pokupi nesreću ispred.

I prije izlaska iz kuće možete saznati kakav će biti dan… Upalite radio i odgovor će vam dati već prvi stih pjesme koju čujete.

Još nešto, ukoliko uđete u restoran u kom je neljubazan konobar, to je znak da treba odatle da izađete, u suprotnom ćete jesti ili piti nešto što vam poslije neće prijati. Isto pravilo važi i kada je u pitanju prodavnica, jer ukoliko kupite nešto od neljubaznog trgovca, to vam ustvari neće biti potrebno, uzalud ste potrošili pare.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending