Pratite nas

Poznati

One su bile najljepše žene u Jugoslaviji: GDJE SU IVONA, ZORICA I VESNA, YU MISICE 1990?

Published

on

One su bile najljepše žene u Jugoslaviji: GDJE SU IVONA, ZORICA I VESNA, YU MISICE 1990?

Četvrtak, 30. avgust 1990. godine. Split. Dvorana “Gripe”.

Oko 2000 posjetilaca pratilo je deveti izbor za Miss Yu. Tog dana sve oči tadašnjih naroda i narodnosti bile su uprte na splitsku pozornicu.

Za misicu Jugoslavije te godine je izabrana Ivona Brnelić, 19-godišnja studentica iz Rijeke. Prva pratilja je 22-godišnja Zorica Vasojević, studentica iz Sarajeva, a druga Vesna Musić tehničar iz Velenja.

Kandidatkinje je ocjenjivao desetočlani žiri, na čijem čelu je bio Jordi Martinez, član Parlamenta Španije.

U muzičkom dijelu nastupao je Hari Varešanović, koji je sa misicom Ivonom otplesao pobjednički valcer.

(Naj portal)

Poznati

Ivana Jordan umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu

Published

on

FOTO: DARKO VELJOVIĆ

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Ljetnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi. A gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Dok je izvodila pjesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privjesak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

– Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije. I iako je tako, uvijek se iznenadim i raznježim kada dobijem tako neki lijep znak pažnje od publike koja voli moje pjesme – rekla je Ivana Jordan, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno.

Kada je prešla na blok bržih pjesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

– To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelijepo su reagovali, pjevali sa mnom u glas, igrali. Ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending