Pratite nas

Poznati

Zbog ovog snimka fanovi Eurosonga su uvjereni da je takmičenje namješteno

Published

on

Foto: EPA-EFE

Zbog ovog snimka fanovi Eurosonga su uvjereni da je takmičenje namješteno

Na Instagram stranici Eurosonga objavljen je video u kom su prije finala zatražili od takmičara da predvide pobjednika. Većina koja ga je pogledala smatra da je tu dokaz da je takmičenje namješteno.

Nebinarna osoba je Švicarskoj donijela pobjedu na Eurosongu: KO JE NEMO?

Snimak je pogledan više od milion puta za samo 15 sati. Svi takmičari koji su prikazani za pobjednika su odabrali Švicarsku.

– Pitali smo naše takmičare da predvide pobjednika. Jesu li ‘provalili kod’?” – referirajući se na samu pjesmu pobjednika koja nosi naziv “The Code”.

Iako su na snimku izdvojeni samo oni koji su pogodili pobjednika, zbog velikog broja umjetnika koji su predvidjeli Nema fanovi smatraju da je takmičenje namješteno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

– Niko nije odabrao bilo koga drugog osim Švicarske? – upitao je jedan od korisnika ispod videa.

Snimak je bio razlog da mnogi povjeruju da je takmičenje namješteno: “Ovaj video je dokaz da je Eurosong namješten”, “Vrlo prirodno i neisforsirano”, “Koliko su plaćeni?”, “Nepolitički”, “Znači bio je lažni pobjednik čak i prije finala”.

Podsjetimo, predstavnik Švicarske Nemo pobijedio je s pjesmom “The Code”, iako su kladionice i gledaoci očekivali pobjedu hrvatskog predstavnika Baby Lasagne.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending